koy bu grafın üstüne fibo zaman serisini...görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
Printable View
koy bu grafın üstüne fibo zaman serisini...görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
haydin iyi geceler,iyi sahurlar.uyk
yarın ola hayrola...furuşmaya az kaldı sabredin cengaverler :..:
al verdiginde ise 58 700 olur....
58 200 açılış...15 dakika...ve ikinci 15 dakika 58 700...VE AL VERİR BU GRAF....
ve 1000 puan cıkıs...dünki kapanıştan....ve mala gel...ve ziyan ol....
piyasanın 58 bin üstünde açması banko bence..
sonrası önemli..
geçen hafta tüm yukarı denemeler zayıf kalmış sadece 60 dk altındaki periyotları alışa getirebilmiş ama bu durumda en fazla 2-3 bar devam edebilmişti.aynı durum devam ederse günlük grafiklerdeki zayıflama yerini trend dönüşüne bırakacaktır 2-3 hafta içinde..dikkat edilmesi gereken bence bu..
yarın bunu izle ve gör...bu grafları onlar çiziyor yawrum...senin ne yaptıgınıda onlar biliyor yawrum....
sistemler....dikey çıkışta....dikey düşüşte iş yapar....
range tradingde ise.....az kazandırır....az kaybettirir....
range tradingde....
sistemi....
queen ın kodugu grafla bagdastıracaksın.....sistemin sinyallerini....bazen soyledıgı yönde ...bazen tam tersinde kullanacaksın....
bi kanalda düşüyorsa adam....ki 62 000 den buraya oyle yaptı....sistem ters sinyaldir....
Değerli arkadaşlarım bugün forumda 1. yılımı doldurdum sayılır.
[U]1 yıldır burada bana katlanmanıza teşekkürü borç bilirim..[/U]
Bu netice ile sizlerle bişey paylaşmak istedim..
53000 den beri sürekli borsa düşecek diyorum ve sürekli kaybediyorum. (15000 ytl ye yakın ) Gecelere hep short giriyordum.
Gün içi Al sat Karları ile toparlıyorum ama onun da bir kısmı komisyona gidiyor.
Son cuma günkü düşüş ile zararımın bir kısmını daha kapadım.
Buraya kadarı normal...
[B]Ancak aşağıda yazacaklarım [U]insider trading[/U] e girer mi bilmiyorum.. Girerse forum yöneticileri lütfen bu mesajımı silsinler..[/B]
Neyse ben [U]Neden bu borsa ve dow jones bir türlü düşemedi diye kara kara düşünüyordum.. Neden bu kadar çok yükseldi diye..[/U]
[B]Bir müşteri ve uzun süren sohbetler sonucu kısa bir iş bağlantısıyla biraz da tesadüf unsuru şu türkiye nin anlaşma yapacağı üç harfli kurum masasından biriyle bağlantı yapma şansı buldum.[/B]
1 haftadır Sormaya cesaret edemiyordum ama en sonunda dün gerçekleştirdim. Kendisi Amerika lı ama görev dolayısıyla şu an İstanbul da o üç harfli kurumun bağlı oldugu bankanın en üst düzey yöneticisi..
[U]İlkönce Kendisine amatör bir borsacı olduğumu herhangi bir art niyetim olmadığını bildirdim[/U]....l Sorduğum ilk soruya istinaden rahatlıkla cevap verdi. Aynen aktarıyorum :
[B][U]Dow Jones ve dünya piyasalarının önümüzdeki 3 aylık süre içinde yükselişini sürdüreceğini Dow Jones un 11.000 li seviyelere geleceğini ve bu seviyelerden herhangi bir düşüş beklemediğini söyledi[/U][/B].
[B]Aralık ayı başından sonra ise düşüş trendi olabileceğini bunun sadece kendi şahsi fikirleri olduğunu söyledi..[/B]
[B]Türkiye piyasaları ve anlaşma ile sorduğum 2.soruma ise[/B]
[B]ilkönce biraz tereddütlü yaklaştı. Bunun gizli olduğunu ve cevap veremeyeceğini söyledi[/B]..
[B]Ancak daha sonra SHORT olduğumu bilmeden ; gülerek [U]hisse aldığımı zannederek[/U] merak etmememi anlaşmanın kesinlikle olacağını ( sign ) ve [U]Türkiye piyasalarının dünyadan da hızlı yükseleceğini söyledi.[/U][/B]
Şİmdi 4 aydır tüm gece pozisyonlara SHO RT giren ve fiyatların iyice şişmiş olduğuna inanan kendim de dahil [U]tüm KISA cı arkadaşlardan özür dilerim..[/U]
Biraz tesadüf yoluyla da olsa sorma cesaretini gösterdiğim kişi ; ortak bir tanıdığımızla samimiyetine inandığım ve bizim piyasalarımızı bile etkileyecek düzeyde üst kademe bir kişi.
[U]El elden üstündür yani en azından benden daha bilgili bir kişi )[/U]
Ben yükselişin bittiğine inandığım sırada meğerse düşüş olmadan daha devam edecekmiş..
[B]Bu edindiğim bu değerli bilgiyi uzun süredir birlikte olduğum siz forumdaşlarımla paylaşmak istedim.[/B]
[U]Ben yarın 57500 orta vadeli desteğine de yaklaştığımız sıralarda[/U] şu sudan ucuzzz !!!! fiyatlardan alıma gececeğim....
[B]Ve en azından Kasım a kadar long da bekleyeceğim[/B]...
[B]Soracak sorusu olan arkadaşlar özelden mesaj atabilir..[/B]
[B][U]Burada yazdıklarım sadece kendi şahsi izlenimlerimdir...[/U][/B]
[B][U]Yarın ya da öbür gün ne olacağına dair değil ![/U][/B]
[B][U]Uzun vadeli ve makro yorumlardır.....[/U][/B]
[B][U]saygılarımla.[/U][/B]
[B][U]ÖZGÜRBORSACI[/U][/B]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;143910]Değerli arkadaşlarım bugün forumda 1. yılımı doldurdum sayılır.
[U]1 yıldır burada bana katlanmanıza teşekkürü borç bilirim..[/U]
Bu netice ile sizlerle bişey paylaşmak istedim..
53000 den beri sürekli borsa düşecek diyorum ve sürekli kaybediyorum. (15000 ytl ye yakın ) Gecelere hep short giriyordum.
Gün içi Al sat Karları ile toparlıyorum ama onun da bir kısmı komisyona gidiyor. Son cuma günkü düşüş ile zararımın bir kısmını daha kapadım.
Buraya kadarı normal...
[B]Ancak aşağıda yazacaklarım [U]insider trading[/U] e girer mi bilmiyorum.. Girerse forum yöneticileri lütfen bu mesajımı silsinler..[/B]
Neyse ben [U]Neden bu borsa ve dow jones bir türlü düşemedi diye kara kara düşünüyordum.. Neden bu kadar çok yükseldi diye..[/U]
Bir müşteri ve uzun süren sohbetler sonucu kısa bir iş bağlantısıyla [B]biraz da tesadüf unsuru [/B]şu türkiye nin anlaşma yapacağı [B]üç harfli kurum[/B] masasından biriyle bağlantı yapma şansı buldum.
1 haftadır Sormaya cesaret edemiyordum ama en sonunda dün gerçekleştirdim. Kendisi Amerika lı ama görev dolayısıyla şu an İstanbul da o üç harfli kurumun bağlı oldugu bankanın en üst düzey yöneticisi..
[U]İlkönce Kendisine amatör bir borsacı olduğumu herhangi bir art niyetim olmadığını bildirdim[/U]....l Sorduğum ilk soruya istinaden rahatlıkla cevap verdi. Aynen aktarıyorum :
[B][U]Dow Jones ve dünya piyasalarının önümüzdeki 3 aylık süre içinde yükselişini sürdüreceğini Dow Jones un 11.000 li seviyelere geleceğini ve bu seviyelerden herhangi bir düşüş beklemediğini söyledi[/U][/B].
Aralık ayı başından sonra ise düşüş trendi olabileceğini bunun sadece kendi şahsi fikirleri olduğunu söyledi..
[B]Türkiye piyasaları ve anlaşma ile sorduğum 2.soruma ise[/B]
ilkönce biraz tereddütlü yaklaştı. Bunun gizli olduğunu ve cevap veremeyeceğini söyledi..
Ancak daha sonra SHORT olduğumu bilmeden gülerek [B]merak etmememi[/B] anlaşmanın kesinlikle olacağını ( sign ) ve [U][B]Türkiye piyasalarının dünyadan da hızlı yükseleceğini söyledi.[/B][/U]
Şİmdi 4 aydır tüm gece pozisyonlara SHO RT giren ve fiyatların iyice şişmiş olduğuna inanan kendim de dahil [U]tüm KISA cı arkadaşlardan özür dilerim..[/U]
Biraz tesadüf yoluyla da olsa sorma cesaretini gösterdiğim kişi ; ortak bir tanıdığımızla samimiyetine inandığım ve bizim piyasalarımızı bile etkileyecek düzeyde üst kademe bir kişi.
El elden üstündür yani en azından benden daha bilgili bir kişi )
Ben yükselişin bittiğine inandığım sırada meğer daha devam edecekmiş..
[U]Ben yarın 57500 orta vadeli desteğine de yaklaştığımız sıralarda[/U] şu sudan ucuzzz !!!! fiyatlardan alıma gececeğim.... [B]Ve en azından Kasım a kadar long da bekleyeceğim[/B]...
[B]Soracak sorusu olan arkadaşlar özelden mesaj atabilir..[/B]
[B][U]Burada yazdıklarım sadece kendi şahsi izlenimlerimdir...[/U][/B]
[B][/B]
[B][U]Yarın ya da öbür gün ne olacağına dair değil ![/U][/B]
[B][U]Uzun vadeli ve makro yorumlardır.....[/U][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[B][U]saygılarımla.[/U][/B]
[B][U]ÖZGÜRBORSACI[/U][/B][/QUOTE]
Abi sen yakında yine özür dilersin bence bu mantıkla... Yok bir üstdüzey görevli şöyle dedi falan... Sen bence batmadığın için dua et. 2000 de borsa 20.000 lerdeyken bütün aracı kurum raporları 40.000 hedef diyordu bir yıl içinde... 2007 de borsa 55 binlerdeyken bizim bankanın hazine müdürü bir yıl sonraki hedef 90.000 diyordu... Yine senin söylediğin gibi yurtdışından bilgi aldıklarını söylüyordu... Gelinen noktada bunların boş olduğunu gördük... Değil kişiler, ülkeler bile yeri gelir müdahale edemez piyasalara... Ancak seansları kapatırlar...
iyi geceler....dünya güzeli kardeşlerim....
zabah....9 15 de buradayım....FURUŞMA ÜÇÜN.....
özgür borsacı 1. yılını baştan tebrik ederim sonrada gecenin bu saatinde beni kahkahalarla güldürdüğün için teşekkür ederim :D
üç harfli kurumun ortağı olan bankanın yetkilisinede kucak dolusu selamlar :D
[QUOTE=YAVUZHAN;143918]özgür borsacı 1. yılını baştan tebrik ederim sonrada gecenin bu saatinde beni kahkahalarla güldürdüğün için teşekkür ederim :D
üç harfli kurumun ortağı olan bankanın yetkilisinede kucak dolusu selamlar :D[/QUOTE]
Yaw hani bazıları tırsar da "cin" kelimesi yerine üç harfliler der ya, bu da aynen öyle işte... :D
Sancaktar abi teşekkür etmişsin ama bişey yazmıyosun, daha sık yaz foruma. En son 20.08.09 da yazmışsın...