-
Uzun süredir yazılanlara müdahale etmemiştim.Yazılara müdahale etmek ve insanlara ceza verip onları küçük duruma düşürmek yanlısı olmadığımı biliyorsunuz. Ceza vermek çok komik geliyor.Buradaki herkes kendini yönetebilecek kapasiteye sahip.
Tartışma ve kavga içerikli yazıların yerinin burası olmadığını, özel mesaj özelliğinin varolduğunu ve bu yüzden tartışma mesajlarını silebileceğimi hatırlatmak istedim :)
-
sn.borsacı Özgür
bütün dünyayı sömüren 3harfli kurumun yetkilisine inanarak benim gibi bir acemiyi bile şaşırttınız?
acaba 6milyar insanı sömürürken arada istisnamı yapıyolar
ne yazayım bilemiyorum
Allah kolaylık versin
umarım zararınızıda en kısa zamanda telafi edersiniz
-
mehaba arkadaşlar!!!
aranıza yeni katıldım.şimdilik ısınma turlarındayım.ancak bir süre sonra hakettiğim yeri alacağımı umuyorum.lelele
-
[quote=enorton;143919]Yaw hani bazıları tırsar da "cin" kelimesi yerine üç harfliler der ya, bu da aynen öyle işte... :D[/quote]
yok onu isim vermemek için öyle yazmış enerton haksızlık etmeyelim
-
Yorumsuz;
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/226930/ayasofya-daki-turbelerin-tam-dort-asirlik-esrari-.html[/url]
Maide Suresi;
32 - Bunun içindir ki, İsrâiloğulları'na: "[B]Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur.[/B] Kim de bir nefsin yaşamasına sebep olursa, bütün insanları yaşatmış gibi olur" hükmünü yazdık (farz kıldık). Şüphesiz ki onlara peygamberlerimiz açık delillerle geldiler. Yine de bundan sonra onların birçoğu yeryüzünde aşırı gitmektedirler.
-
[QUOTE=enorton;143919]Yaw hani bazıları tırsar da "cin" kelimesi yerine üç harfliler der ya, bu da aynen öyle işte... :D[/QUOTE]
Heee tekel bayileri ne yapsın?
- Abi bana bir vodka bir de üç harfli? .dng
- :confused:
- Bakkal aöca etinin gülen suratlı jöleli bisküvisinden var mı?
- Eti Cin mi evladım?
- üüü üüü üüü Anne ne dedii yaaaa .kom
-
ne hikmetse bu haftasonları hep bi galeyan hep bi şiddet doluyo insanların içi.piyasa açık değil diye mi nedir anlamıyorum..paylaşılamayan bişey de yok ortada..ama davalar hakaretler hatta ucu açık tehditler(ki yargı kanalına gitse belki baş ağrıtır farknda olmadan) havada uçuşmuş..bi kısmını da ben görememişim zaten mod lar tarafından silinmiş..yazık,böyle şeylere hiç gerek yok.ya da var aslında da ben cehaletimden farkedemiyorum.herkes kendi işine baksın kazandıgndan da kaybettginden de kendi sorumlu oldgunu bilsin yeter..3 günlük dünyada kalpleri bu şekilde kırmaya değer mi..bence en önemlisi de para kazanıcaz diye de edebimizi kaybetmeyelim..hepinize bol bol bol bol bol kazançlar..
-
[quote=jani;143899][COLOR=red]32[/COLOR] çubugun var 15 dakikalıkta...35 te al verecek yarın....kitabını yazdım bunun ben....ha ha ha[/quote]
33 bar var......:D ...bu durumda 35 demi 36 damı olur al.. olur mu olur...neden olmasın
-
[quote=jani;143904]yarın bunu izle ve gör...bu grafları onlar çiziyor yawrum...senin ne yaptıgınıda onlar biliyor yawrum....
sistemler....dikey çıkışta....dikey düşüşte iş yapar....
range tradingde ise.....az kazandırır....az kaybettirir....[/quote]
[quote=jani;143906]range tradingde....
sistemi....
queen ın kodugu grafla bagdastıracaksın.....sistemin sinyallerini....bazen soyledıgı yönde ...bazen tam tersinde kullanacaksın....
bi kanalda düşüyorsa adam....ki 62 000 den buraya oyle yaptı....sistem ters sinyaldir....[/quote]
:D:D:Dbig brother ın biladeriyim tarzına bayılıyorum jani..aynen devam:D:D
sistem mevzuları ise uzun hikaye buralara sığmaz..sistemler hakkında yaptığın genel yoruma katılırım tabi, ancak yatay piyasayı kestirmek gerçekten zor bir iş yapmaya çalışsamda... yaklaşık 2 haftadır sistemlere uyulmayacak zamanları da sistematik hale getirmek gerekir diyorum zaten... Ama her ne olursa olsun sistemlerin yatay piyasada taşıdığı risk, bence büyük marjlı stoplosslar ve ağaların planlarını öngörmeye çalışmaktan daha az riskli..neden mi? ağa busağı solu belli olmaz..sistem her zaman bir gecikmeyle trende ekler seni ve orta vadede hep kaanır ama büyük planlar riskli..şöyle benzetmek gerekirse, gergedan la dövüşmek yerine yavaş yavaş kanını iç :) o dövüş kazanılmayacak dövüştür çünkü..para kimde güç onda...
dedimya sen feeling tradersın ve öyle iyisin..bozma böyle devam...;)
-
[quote=jani;143896]asti...
niye alındın anlamadım...yani sistemin henuz al demedi...onu kastediyorum....[/quote]
yok yaww...alınmadım..alınacak bir şey yok..iki laflayamayacakmıyız kaşılıklı:)
-
Herkese günaydın, Hayırlı haftalar ve hayırlı kazançlar.
Sabah sabah kurum raporlarına bakayım dedim adamlar Lehmanın batışından girmiş ABD işsizliğinden çıkmış piyasa ile ilgili açılış beklentisi nerdeyse yok gibi
Ve şimdi gördüm DAX cuma günkü %2 artışın üstüne bu sabah %0,90 artıdamı yoksa programmı hatalı
-
bu arada daha önce bir kaç arkadaş daha kullandı şu "furuşkan topik" tabirini..anladığım kadarıyla bu jani-kuzu ile ilgili bir şey..cahilliğimi hoşgörün nedir bu furuşkan topik olayı...mümkünse pm olarak ataınız lütfen