Yavuzhan benim at nasıl ?? .. .. yarı yolda bırakmaz dimi beni .. yemini suyunu eksik etmiyorum .. ..üüüüüüüüü
Printable View
Yavuzhan benim at nasıl ?? .. .. yarı yolda bırakmaz dimi beni .. yemini suyunu eksik etmiyorum .. ..üüüüüüüüü
[quote=selçuklu;144042]15 dk graf cart diye düşecekmiş gibi göründü gözüme .. vay anasını .. :::[/quote]ayıpediyomn patron :( zaten şirinler vcd side almamışsın haberi geldi üwwww
[quote=selçuklu;144044]Yavuzhan benim at nasıl ?? .. .. yarı yolda bırakmaz dimi beni .. yemini suyunu eksik etmiyorum .. ..üüüüüüüüü[/quote]
arap atı galiba bu ptron..sonradan açılcak hanuduynan götürecen işallah
[QUOTE=Astatin;144043]025 den az daha long patron..üwww :) :)[/QUOTE]
025 shortcover ve long patron yaındayım ... atlar acıkmış ondan yavaşlamışlar ..üüüüüüüüü yemi verdim şimdi .. ralli ralli ralli ralli ralli .. beş defa yazdım sağlam ralli olur merak etme ... :D:D
[quote=Astatin;144039]way canına SELÇUKLU patron..long olduğum mesaj bi sen teşekkür etmişsin..demekki başka long kalmadı ortamda :) yemesinler bizi çıtır çıtır patron[/quote]
Durumun hala short gözüküyor da..
Güncellemiyorsun herhalde :D
ralli falan olmayacak galiba
son iki haftada tradenin tüm al sinyalleri fake olarak kaldı.
halen flat konumda olsada 58200 üstünde alışa geçebilir..
ancak 58500/58700/58850 seviyeleri boncuk gibi dizili duruyor önümüzde direnç olarak.
ben kenardayım bu seviyeler yukarı geçilene kadar.
bugün eksiye geçersekde short olurum.
fazla muhafazakar bir projeksiyon oldu ama çarpılmaktan iyidir zira 2 haftada epey çarpıldık..
[quote=martoniki;144048]Durumun hala short gözüküyor da..
Güncellemiyorsun herhalde :D[/quote]
walla aklıma bile gelmiyor..güncellemek
patron 150 yi kaldır, 400 ü kaldırırm diyim ben sana...Şu garanti yatırım bi asparagas mail atsaya...şimdi :)
[QUOTE=selçuklu;144047]025 shortcover ve long patron yaındayım ... atlar acıkmış ondan yavaşlamışlar ..üüüüüüüüü yemi verdim şimdi .. ralli ralli ralli ralli ralli .. beş defa yazdım sağlam ralli olur merak etme ... :D:D[/QUOTE]
sen de mi longladın selcuklu üüü desene gene ters kose oldum :S
[quote=selçuklu;144044]Yavuzhan benim at nasıl ?? .. .. yarı yolda bırakmaz dimi beni .. yemini suyunu eksik etmiyorum .. ..üüüüüüüüü[/quote]
beslediğin sürece yolda bırakmayacak tek canlıdır bu mübarekler selçuklu...
çok felsefik oldu ama öyle :::
58075 geçerse 58925 hayal değil :)