[quote=fXci;144087]57700 den sistemim [COLOR=red][B]cortingale [/B][/COLOR]olmuş[/quote]
fxci bu sistem 59000 den beri alda olan mıydı?
Printable View
[quote=fXci;144087]57700 den sistemim [COLOR=red][B]cortingale [/B][/COLOR]olmuş[/quote]
fxci bu sistem 59000 den beri alda olan mıydı?
[quote=MASTER;144080]Ekran karşısında uyuklarkene sistem 57.875'ten SAT vermiş...Ben de henüz panik yok... :) Şimdilik LONG devam...Bakalım ne kadar dayanacağız...Ağanın yeni taktiği: Önce uyut sonra vur... :) Jani çok numaracı senin bu ağa...Bi karşı taktik ver de korunalım... :)[/quote]
375 aldım çıktım...bugün dow yok....agam kafasına göre takılıyor....
sistemleri al verdirdi...ve satışa geçti....o anda kapadım zaten 58 075 den....
[QUOTE=negrolino;144083]sistemler satta ağa ne bekliyor verse ya çoşkuyu :)[/QUOTE]
aga ole ver coskuyu yapmıyo genelde.. eger oyle yaparsa aga kaybeder.. aga düşeceği öngörüldüğünde yükseltiyomuş gibi yapıyo , yükseleceği öngörüldüğündede düşüymoş gibi yapıyo arada oluşan shortcu longcu sayısına gorede hangı taraf az sa veriyo o tarafa dogru hareketi yavas yavas.. diğerlerini ürkütmeden sessizce.. agam spot piyasayıda elinde tutuyodur herhalde ona göre ..
[QUOTE=abka;143704]p.tesi 500 puan gap yeriz..sistem al vermez..ama dow 2 gündür düşüş trentinde tepkisini yapmış olur...p.tesi gecesine çok rahat mevcut kısalarla girilir...[/QUOTE]
cuma akşamki öngörü gibi ,geceye kısa..
[quote=selçuklu;144091]kısa devam .. şelale .. arkaya yaslandım .. uzlaşacam ..[/quote]
daha önce uzlaşmışlığın varmı hiç selçuklu yoksa ilkmi olucak :::
Jani bundan sonra aga ne yapabilir bize anlatsana,
[QUOTE=MMO;144092]fxci bu sistem 59000 den beri alda olan mıydı?[/QUOTE]
x30yvade de evet 59xxx ten beyri lönktü ::: 2000 pıvan nerdeyse gayri :::
emme vade basındaki bosluktan sapıttı zistem eşşekh zistem :::
[quote=anonimm;144088]sistem hala şortt...[/quote]
güzel sistem Allah nazardan korusun
[QUOTE=jani;144093]375 aldım çıktım...bugün dow yok....agam kafasına göre takılıyor....
sistemleri al verdirdi...ve satışa geçti....o anda kapadım zaten 58 075 den....[/QUOTE]
aganın bugun namıssızlıgı hergunkunden fazla.. aksama kadar shortta bekletti beni , sonra yavasca inince dedik yeter kapatalım pozisyonu.. sonra vın assa indi. meydanı bos buldu aga takılıyo kendi kendine..
bu gece dow kapalı mı..
[QUOTE=fXci;144098]x30yvade de evet 59xxx ten beyri lönktü ::: 2000 pıvan nerdeyse gayri :::
emme vade basındaki bosluktan sapıttı zistem eşşekh zistem :::[/QUOTE]
hocam sistemi değiştir 4-4 2 yaramıyo agaya karşı , benim 1-1o sistemi (tüm oyuncuları kaleye dizdim) de yaramıyo..:::
[QUOTE=YAVUZHAN;144096]daha önce uzlaşmışlığın varmı hiç selçuklu yoksa ilkmi olucak :::[/QUOTE]
Doğru söylüyosun hocam, hep uzlaşacam diyo ama sonra fıss :D