-
[QUOTE=Astatin;144149]bir mühendis görsemde, ergenlik çağında amatör derrece almanca eğitimi almamış olsun...ja ja ja wundıbaaaaa:D:D[/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;144152]nostalji oldu onlar artık,şimdi muhabbeti geçince yaşlandığımı hissedip fena oldum üüü
okula kasetlerle gelip,tenefüslerde change pazarı kurardık koridorlarda :::
neyse mübarek gün kapatalım vhs-beta muhabbetini ;)
anlaşılan forumda epey 1970/1975 jenerasyonu mevcut,çoğunluk stage 1 dereceden almanca kursu görmüş gibi geldi bana :::[/QUOTE]
Zamanında az mı Yunanca alt yazılı Almanca filmler seyrettik ::: Biz de lisede takas yapardık ama kendi aramızda değil, hocamızla :D Bi geometri hocamız vardı, adamda bir koleksiyon vardı sorma gitsin...
-
475 long kapanışa kadar .. 1 dk alda .. ralli ...
-
[QUOTE=selçuklu;144155]475 long kapanışa kadar .. 1 dk alda .. ralli ...[/QUOTE]
Abi yakında 5 15 30 sn likler AL da diyeceksin :D
-
-
Isyerinde hayatıma bi renk geldi be,toplantıda bile kafada acaba 57300 ü kırdı mı diye dusunmekten kendimi alamıyorum..Artık hayatımda sadece vob var,yemisim kariyerini,mühendisligini bos is abi bunlar..45000 den dönüyoruz edalarındalar,pis gel gel var gibi abiler..ahaha..
-
bu sistem işini çözmem lazım al sat komisyona gidecek yoksa :(
-
kapanış yüksekten olur bence .. ama geceyi bilmiyorum daha .. kısa girecem sanırım ... üüüüüüüüüüüüüüüüü
-
yukarı mı? aşağıya mı? asıl soru bu ve bu ancak yarın belli olacak. Kritik seviyeler bence. Sizce...
-
-
gel yawrum gel....acıtırsam namerdim....mama verecegim yawrum....
-
550 kısa gece pozu bu .. şelale şelale şelale ...
-
[QUOTE=jani;144163]gel yawrum gel....acıtırsam namerdim....mama verecegim yawrum....[/QUOTE]
gelmez gayrı abi .. vurdum kafasına .. salaklaştı .. :D:D