Selçuklu patron, şow mast go on..süpersin vallah..durmak yok şorta devam :)
Printable View
Selçuklu patron, şow mast go on..süpersin vallah..durmak yok şorta devam :)
sistem istiyorum :(
[QUOTE=negrolino;144167]sistem istiyorum :([/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;143788]Sistemi olmayana saraylı'dan ücretszi VOB sistemi adı Dalkılıç.
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/2009/09/sistem-tasarm_05.html[/url]
Ssitemli çalışın diyoruz o kadar arada böyle sistemlerden de haberdar edelim ki yenileri kolay parçalamasın kurtlar.[/QUOTE]
[QUOTE]yatay yareket olduğunu biliyorsanız 8-13
trend olduğunu biliyorsanız 34-55
hiçbir şey bilmiyorsanız 8-13-21
periyodlu DIS lere bakacaksınız.PSAR ile aynı yönde olacak.[/QUOTE]
verdik ya beleş sistemi .dng
fdowu öyle yalandan yükselttiler tatil günü .. bizim borsanın bi bildiği vardır .. geceye kısa devam .. sistemlerim zaten satta .. şelale ..
fdow kapanış tahminim 9250 kayıtlara geçsin ..
[QUOTE=stonhand;144140]Makasla çok iyi oynuyorlar spot aşağı geliyor makas açılıyor, yukarı gidiyor makas kapanıyor 1 dk önce 200 puan olan makas bir anda 400-500 puana çıkıyor çok ilginç bir gün sabah longları güzel yerden verdik ancak öğleden sonra buz gibi short fırsatını kaçırdık flat kaldık[/QUOTE]
sen gene short fıorsatını kacırmıssın ben elımdekı shortları aldıgım sevıyeden gerı verdım tum gun tuttum cacık olmaz artık dıye :) verdim dibini buldu bi anda 600 puan..
shorta devam mı tamam mı?
senin 12-80 gibi olan basit birşey yok mu bu karışık geldi bana
trade ve saatlik satışta..
gece short !
karar anı yaklaşıyor..
475 longa dönüyorum
sabah açtığım 58.100 maliyetli ekstra shortları prensip gereği kapanışta okutuyorum
59.000 maliyetli [B]sabit büyük portföyle geceye shorta devam[/B]
herkese iyi akşamlar
geceye kısa devam ..
[QUOTE=Kennym;144170]sen gene short fıorsatını kacırmıssın ben elımdekı shortları aldıgım sevıyeden gerı verdım tum gun tuttum cacık olmaz artık dıye :) verdim dibini buldu bi anda 600 puan..[/QUOTE]
avatarı değiştir Kennym patron .. ..
bu avatar sana uğurlu gelmiyor bence .. üüüüüüüüü