-
[QUOTE=EURO/USD;265088]para çıkışına aldanmamak lazım.......[/QUOTE]
sebep ?
barız bı sekılde karsılıklı poz acılıyor ... 74900 sevıyelerının tek kalemde yukarı dogru kırılarak apsd de kı artıs yasanması bana karsılıklı ayaklardan poz acıldıgı ızlenımı verdı..
aksı takdırde bu yukselıs sonucu poz kapanması gerekırdı.. ısın garıbı duserken de apsd artıyor bu sevıyede...
her ıkı durumdada sert bır hareketi normal karsılarım... dusus daha yakın gorunuyo cok cıktık ...
-
[B]ohhhh mondiyo crashhhhh tüm hızıyla yolda üwww
[/B]
-
[quote=cırcır;264974]modifiyeli STRem 900 den alda[/quote]
650 cortlattı günün 2. sinyali
-
oww .. mondiyo .. str satta dimi .. yanlış görmüyorum ...
-
dear mondiyo
mali kural felan nası olacak seçimler var üwww :D:D üwww yetişmedi kusura bakmayın seneye artık üwww :D:D ahahah
-
mali kural ekime kalabilir vs dendi satış geldi piyasaya..
5 dk lıklar halen alışta..
-
[quote=EURO/USD;265088]para çıkışına aldanmamak lazım.......[/quote]
dün para girişine hayrandın amma pozisyonel yorum diye buna derim ben :D:D:D
[quote=seagate;265100]unlimitted nerde teorik fiyat işi iptal oldu gene üwwwww :D 0 makas üwww vay anasını yaa
analizleri kendine saklıyor unlimited paylaşım 0 sağolsun :D[/quote]
p ü ü ü ü ü ü gözünüze dizinize dursun. göstergelerim gevşeme eğilimi geliyor demedik mi 74.850'den. al sağa 300 points.
lem benim gibi[B] fiyat yükselirken[/B] gevşeme eğilimi diyen başka kim var denizkapısı abi olmuyo ama. :..:
paylaşmayak bari hakkaten bari lafı haketmiş olalım :..:
-
bugünkü ve dünki hiç gerilemeden çıkan vob a ve palaya teşekkürlerimizi sunmamız lazım..
normal günler genelde dalgalı geçer...
sistemler 10 defa al sat verir... net puan karına bakarsınız.. 375 puan getirmiştir.
ama gerçekte öyle değildir. zaten 1 kademe alttan yada üstten alır satarsın . alırkende satarkende.. 10 sinyalde 250 puan yapar.. geriye net puan kazancın 125 puan kalır..
onuda .. komisyona verirsin :)
yani sıfır......
o bakımdan günde 10 tane al sat veren sistemle kar edilmesi imkansız. tecrübe ile sabit.
-
[quote=TÜRKOĞLU;265093]malları gaptırdık 400 den şimdi aval aval bakıyoruk.kötü oluyor böylede :D:D
acaba bir teselli ikramiyesi şeklinde 200-300 pıvan daha verir mi pala :D[/quote]
hadi iyisin :..:
-
sevgili GBP/USD,
seni tüm dünyadaki trader'lar arasında(abartmıyorum) üstelik 1'e 800 kaldıraçla 1,5361'den şortlayan çok nadir kişilerden birisi olarak bir ricada bulunma hakkı buldum kendimde.
çakıl beri fiynnnn!!! :D:D
-
[quote=unlimitted;265121]dün para girişine hayrandın amma pozisyonel yorum diye buna derim ben :D:D:D
p ü ü ü ü ü ü gözünüze dizinize dursun. göstergelerim gevşeme eğilimi geliyor demedik mi 74.850'den. al sağa 300 points.
lem benim gibi[B] fiyat yükselirken[/B] gevşeme eğilimi diyen başka kim var denizkapısı abi olmuyo ama. :..:
paylaşmayak bari hakkaten bari lafı haketmiş olalım :..:[/quote]
para giriş ve çıkışın tümüne aldanmam :) dün, para girişine bak bee maşallah demişimdir.. onun dışında görüşüm hiç bir zaman değişmez asla poza göre konuşmam :)
bakarsın 2 saniye sonra -17 olan para çıkışı bakmışşsın 50 milyon artı olmuş saniyeler içinde. ;)
-
Azcık uzadım 75550
stobum 75300