-
Bu arada shortçuların psikolojisini feci bozdular adamlar tam piyasa göçtü arkaya yaslanma zamanı derken ayular şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar
Bendede hay hollandasınada ihracatınada sevkiyatınada tır yüklemesinede uçak kargosunada günde topu topu 2 fırsat gelir 1 tanesi kaçtı gettü flat kaldım mel mel ekrana bakıyorum ühühühühühü
-
[quote=stonhand;144372]Bu arada shortçuların psikolojisini feci bozdular adamlar tam piyasa göçtü arkaya yaslanma zamanı derken ayular şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar
Bendede hay hollandasınada ihracatınada sevkiyatınada tır yüklemesinede uçak kargosunada günde topu topu 2 fırsat gelir 1 tanesi kaçtı gettü flat kaldım mel mel ekrana bakıyorum ühühühühühü[/quote]
abi dur yukardan bir daha shortlarız bakalım su 57550 yi saglam kırıp üzerinde kalabilecek mi..
-
uzun devam buralarda biraz yatay olur bence .. 15 dk tobo olacak gibi .. yatay gidip sağ omuzu yapabilir .. uzun devam ben .. 1 dk sat desin dönecem kısaya ..
-
dediğim gibi ,inşallah sistem hiç al vermezde,geceye kısa girerim..fdow a bakarsak dowun %1 açılışla birlikte,3 günde %3 e yakın artı fiyatlandı..
-
[QUOTE=jani;144369]usaglar...
birazdan daksi gız...gırnızılarını giyerse....ki giyecek...
kursunlar namluda....[/QUOTE]
%3 lük yükseliş iptal mi??
-
[QUOTE=abka;144375]dediğim gibi ,inşallah sistem hiç al vermezde,geceye kısa girerim..fdow a bakarsak dowun %1 açılışla birlikte,3 günde %3 e yakın artı fiyatlandı..[/QUOTE]
Dow 11000 olursa napcan, sonra demedi deme :D
-
[QUOTE=enorton;144377]Dow 11000 olursa napcan, sonra demedi deme :D[/QUOTE]sistem al derse ,mantık yürütmem..agresif boğa olurum..
ama mevcut durumda ,dow a bakarsak ,psikolojik olarak kısa daha rahatlatıcı...yoksa sistem esastır..
-
[quote=enorton;144376]%3 lük yükseliş iptal mi??[/quote]
Eferim Enor... dikkatli olmak lazım....3-5 sayfa arasında rüzgar çok çabuk değişiyor...
dikkatin için tebrikler...
-
altın piyasasında benimle satıs yarısına giren babayitgit kim :) birlikte fiyat kırıyoruz :)) uahauha
-
475 450 kısa .. sat geldi 1 dk .. şelale ...
-
[QUOTE=selçuklu;144381]475 450 kısa .. sat geldi 1 dk .. şelale ...[/QUOTE]
Ben de 450 den kısa...
-
Sabahtan öğlene ağalara öğlen yemeği olsun diye 1000 tl duygusal davranma cezası ödedim. Afiyet olsun ağalar, umarım öğleden sonra kırıntıların peşinde olmam:(