20 dk al 5 dk lar sat diyor ben en iyisi ortada flat mı olsam diyorum. İkinci defa bugün terse kalırsam olurum dummmmaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn....
Printable View
20 dk al 5 dk lar sat diyor ben en iyisi ortada flat mı olsam diyorum. İkinci defa bugün terse kalırsam olurum dummmmaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn....
gedik ten tülay bacımla soyad benzerliğim varmış
[QUOTE=hanife_28;144395][B][FONT=BookmanOldStyle,Bold][SIZE=1][FONT=BookmanOldStyle,Bold][SIZE=1][LEFT]YORUM :Yurtdısındaki olumlu havaya rağmen zayıf bir
grnt izen kontratta 57.750 altında yapılan kapanıs 56.650-
55.600 seviyelerinin test edilebileceğini gstermektedir.Yukarı
hareketin yeniden baslaması iin 58.675 zerinde haftalık
kapanıs gerekmektedir.57.100 kırılırsa satısların hızlanması
beklenebilir. Kısa vadeli trendin yukarı dnmesi iin 58.650
zerinde gnlk kapanıs , orta vadeli trendin asağı dnmesi iin
57.500 altında haftalık kapanıs gerekmektedir.[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][I][FONT=BookmanOldStyle,BoldItalic][SIZE=4][FONT=BookmanOldStyle,BoldItalic][SIZE=4][LEFT]Dolar / TL EKĐM Kontratı[/LEFT]
[/I][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=BookmanOldStyle,Bold][SIZE=1][FONT=BookmanOldStyle,Bold][SIZE=1][LEFT]YORUM : 1,5135 altında kapanıs yaparak trend dnsn
teyid eden kontrat ok dar bir marjda islem grmstr. Yukarı
hareketin yeniden baslaması iin 1,5190 noktasının zerinde
kapanıs gerekir.Kısa vadeli trendin yukarı dnmesi iin 1,5200
zerinde gnlk kapanıs , orta vadeli trendin yukarı dnmesi iin
1,5370 zerinde haftalık kapanıs gerekmektedir.[/LEFT]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Pazarlama Birimi : Tülay Uzuno[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial,Bold][SIZE=3][FONT=Arial,Bold][SIZE=3]ğ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]lu [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#008080][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#008080][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=#008080]tuzunoglu@gedik.com [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=3]Tel : 0 212 270 67 90
[/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
hoşgeldin tülay apla :::
herşey sert olacak artık bence ağalar düğmeye basmaya hazır ya yukarı ya aşağı
[QUOTE=ordi;144396]20 dk al 5 dk lar sat diyor ben en iyisi ortada flat mı olsam diyorum. İkinci defa bugün terse kalırsam olurum dummmmaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn....[/QUOTE]
gunde ıkı kere carpıldımmı ben flat oluyorum abey ... eylece ızlıyorum tavsıye ederım gayri ...
sabah sabah ağaların elini öpmek bana çok ağır geldi ezildim resmen aklımdan çıkmıyor bi türlü yaptığım ters hareket. Harikiri yapacak cesaret te ben de yok
Üstadın destek ve dirençleri 56900 şiir gibi çalışmış ama kaçırmışız 57200 tekrar gelirse depesindeyim ühühühühühüh
57575/57200/56900
58200/58500/59200
Öğlen arasıda girdi ezber bozulmazsa yukarı operasyon başlamalı ezber bozulursa Allah kerim
[quote=ordi;144396]20 dk al 5 dk lar sat diyor ben en iyisi ortada flat mı olsam diyorum. İkinci defa bugün terse kalırsam olurum dummmmaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn....[/quote]
para sende oldugu sürece fırsat sonsuz....
paranı agama kaptırırsan...FIRSAT SIFIR...
aklından gecenin tersini yap....aklını egitiyor çünki...eylemleriyle....
450 uzun 1dk al geldi ... tobo tamamlanmış olabilir .. ralli ralli ralli ..
sistem hala şort...
1 dk 5 dk alda .. 15 ten 120 ye kadar satta .. günlük alda ..ralli ralli ralli ... vay anasını ..
57450 uzun selçuklu peşindeyim.