-
[QUOTE=stonhand;144415]Ezber gene bozulmadı yahu kaç hafta oldu 12,30 da alsak 13,30 civarı satsak her gün temiz 200-300 puan alırdık. Her öğlen tatilinde adamlar spot derdi olmadan bir şekilde piyasayı yukarı çekiyor[/QUOTE]
Evet haklısın valla, kaç gündür yazıyosun ve aynısı oluyor...
-
Foruma bir "etik kurallar" yönetmeliği hazırlayıp uygulamaya koymak lazım sanırım...
-
500-600 arasında furuşuyo silaşşörler şarjörü bol olan kazanır mı?
-
KUIN graliçe, bi manşet vursan şuna, 500 puan yeter..smaç değil ha..manşet
-
iş son 15 dk 2300 kont aldı bu hayra alamet değil bence
-
[quote=enorton;144420]Evet haklısın valla, kaç gündür yazıyosun ve aynısı oluyor...[/quote]
Hocam ben yazmaktan bıktım şarapsız AGA 12,30 dan sonra yukarı çekmekten bıkmadı. Kaç gündürü geçtim kaç haftadır itina ile öğle tatilinde piyasayı yukarı çekiyorlar sonra 2 nci seans açılmasına son 5-8 dk kala hemen aşağı basıyorlar bu ezberi ne zaman bozacaklar merak ediyorum.
Bugün petrole ve pariteye dikkat derim ikiside agresif artışta
-
flat abi falt..100 puan yerine göre iyi kardır :)
-
57 600 short oldum...
açılıştaki doganların vaziyetine oynuyorum şincik...bu ters tepebilir
-
ikinci seans doğanların taban olmaması garip olmaz mı? Bu kadar ağır ceza sonrası çok ciddi anlamda satışların gelmesi beklenmez mi? (bir kaç taban daha mesela?)
-
Sabah memleketin ters indikatörü garanti 4700 long açmıştı şimdi bakıyorum 1453 longu kalmış EFG 2000 short açmış İş yatırım 2363 longda hadi gelde çık işin içinden VİRMAN çıktı mertlik bozuldu
-
[QUOTE=stonhand;144425]Hocam ben yazmaktan bıktım şarapsız AGA 12,30 dan sonra yukarı çekmekten bıkmadı. Kaç gündürü geçtim kaç haftadır itina ile öğle tatilinde piyasayı yukarı çekiyorlar sonra 2 nci seans açılmasına son 5-8 dk kala hemen aşağı basıyorlar bu ezberi ne zaman bozacaklar merak ediyorum.
Bugün petrole ve pariteye dikkat derim ikiside agresif artışta[/QUOTE]
Altın da artıyor 1000 doları geçmiş...
-
iş yatırım nasıl bi işin peşinde anlayan var mı?