benim de sistemlerim ala geçti ama dohol yüzünden shortları koruyorum. 725 stop seviyem, orayı kırarsa ala geçerim. Sadece Garanti ile piyasayı tutuyorlarmış havası seziyorum, o da başka bir sebep...
Printable View
benim de sistemlerim ala geçti ama dohol yüzünden shortları koruyorum. 725 stop seviyem, orayı kırarsa ala geçerim. Sadece Garanti ile piyasayı tutuyorlarmış havası seziyorum, o da başka bir sebep...
şort tabiki şort bir tanem..histemli
birazdan eksi makasa gececektir....dogan açılışını şimdi halledecektir....
evet gene kardayım...
[quote=jani;144446]birazdan eksi makasa gececektir....dogan açılışını şimdi halledecektir....
evet gene kardayım...[/quote]
Üstadım en son pozunuz nedir kaçırdık galiba yazarsanız çok teşekkür ederim.
sistem flat ben short napıcam şimdi
[QUOTE=exxx;144444]benim de sistemlerim ala geçti ama dohol yüzünden shortları koruyorum. 725 stop seviyem, orayı kırarsa ala geçerim. Sadece Garanti ile piyasayı tutuyorlarmış havası seziyorum, o da başka bir sebep...[/QUOTE]
Herkes long için tetikte ama dohol eksi açılabilir, ve yine 700 750 geçilirse herkes longlayacak gibi... Ben PY nin yerinde olsam eğer niyetim aşağı gitmekse, doholu taban açmam, vob da 700 ü kırarım milletin alışları falan 58000 görülür heralde ordan basarım millete malı...
[quote=stonhand;144447]Üstadım en son pozunuz nedir kaçırdık galiba yazarsanız çok teşekkür ederim.[/quote]
57 600 de short oldum...iki sahife geride....sebeb dogan açılışları diyede yazdım bitanem....
[QUOTE=jani;144450]57 600 de short oldum...iki sahife geride....sebeb dogan açılışları diyede yazdım bitanem....[/QUOTE]
Doğanlar taban olmazsa long mu açılışta?
20 dk lık son bar 500 de yeşil 475 de kırmızı oluyor...
übee alert.....fiyat 475 değince geçici sat çıkıyo...pıh pıh ..apka ...şş
[quote=enorton;144449]Herkes long için tetikte ama dohol eksi açılabilir, ve yine 700 750 geçilirse herkes longlayacak gibi... Ben PY nin yerinde olsam eğer niyetim aşağı gitmekse, doholu taban açmam, vob da 700 ü kırarım milletin alışları falan 58000 görülür heralde ordan basarım millete malı...[/quote]
o zaman biz de 58binden dönüşte tekrar basarız shortu :D
Gerçi PY'ci arkadaşların bugün doğanları pek tutabileceklerini zannetmiyorum :D
Son 18 dakika, bekleyelim görelim...
57500 den shortladım gene,hadi bakalım hayırlısı..