[quote=VOBiX;144514]57375 altında iptal oldu o TOBO.
Başka bir şey bulmak lazım[/quote]
ne tobosu abi yok öyle bir şey nerden çıkarıyorsunuz..kırdık biz o O larıda B leride...T leride...
Printable View
ne tobosu abi yok öyle bir şey nerden çıkarıyorsunuz..kırdık biz o O larıda B leride...T leride...
SIKIŞAN BİR ÜÇGEN VAR vobix UYMAZMI BAK İSTERSEN BEN BENZETTİM.
[QUOTE=selçuklu;144516]he valla .. ayıp oldu ... atın hakkını veremedik bugün .. akşam iyice dinlendireyim bu atı .. üüüüüüüüüğğüüüüüüğ[/QUOTE]
Dikkat et senin atı sucuk yapmasınlar... :D
istanbulun havası gibi bu borsası da, sabahtan beri yağacak gibi yapıyor. Ha işte yağ diyorum şelale şelale, ama hemen güneş açıyor :(
[QUOTE=enorton;144520]Dikkat et senin atı sucuk yapmasınlar... :D[/QUOTE]
belki ben yapabilirim emotım patron .. .. ısınamadım bu ata .. :D
[color=navy]beklerken morardım sinir ve stresten bugün de zararla kapatmayalım derken stres stress stresss[/color]
ohaaa altın 1000 i geçmiş.. 1003 olmuş noluyo be.. bizim vob da altın fiyatı hala aynı..
dur bi çıtır altında uzun alıyım bikaç kontrat
son poz.. 375 uzun .. çok sinir bi seans oldu .. teprik ederim .. pyyi .. zarar yok .. ama komsiyonda baya bi oldu ..
Bu kadar strese longlara,shortlara ve yazmaya,çizmeye,Doğanların 2 seans tabanlarına rağmen sonuçta dünün sadece ve sadece %0,04 eksisindeyiz. AGA resmen psikolojiye oynuyor 600 puanlık makasla shortçumu topluyor ne halt ediyor anlamıyorum flatosum kafam rahatos
[quote=selçuklu;144525]son poz.. 375 uzun .. çok sinir bi seans oldu .. teprik ederim .. pyyi .. zarar yok .. ama komsiyonda baya bi oldu ..[/quote]
gün içi trade de komisyon dahil 100 puan eksideyim...üwwww
ağalar da nereye gideceğini bilemediler yoksa şaşırtmaca mı? ŞAŞTIM KALDIM
PAMBIK nerdesin gusubet..zırlasan abiraz..bu şortlar paar etmiycek falan dede cebimiz para görsün...longcular pala görsün... :)