225 yine flat **
Printable View
225 yine flat **
doganlar çözülmezse...sabahki yazdıgımı unutun....orada sıkışanlar diger kaartları satar....
her dakka malda olunmaz....BEKLİYORUM...
PARA VE KAR BENDE...MAL ONDA...ONU OYACAGIM...
yakışır sana yolun açık olsun silahini kuşanda git
16:00 itibarıyle sert bir düşüş bekliyrum kendimce bakalım ne olucak:)
275 yine şort..küskü geliyorrr
SU ANDA...
doganlarda levarege kullananlar oyuluyor....
zuzu doğanların bugün çözülmesine imkan yok gibi...hatta gece dow yamulursa yarın 2 taban daha çekebilir piyasanın durumuna göre.rakam çok korkunç bir rakam 4,5 milyar USD mi TL mi neyse işte...korkunç...
çözülmeleri zor kimi emme burası borsa tabii hep ters köşe!bakarsın birazdan çizmeye başlarlar jiletlen...
[quote=Astatin;144558]275 yine şort..küskü geliyorrr[/quote]
geldi..
KÜSKÜBAR..
Damsız girilmez...:dü:
üstadlarım longa dönüyor piyasa ne dersiniz?
Kolay gelsin ahali.
Yeni geldim baktım tahtalara. Nollmuş o doğanlar yahu.
Ben de diyordumki Ertuğrul Özkök'ün bizim ahmetle beraber Mekkede ne işi var. Ama duaları tutmamış herhalde. Bence Doğan grububun çaycısından.köşe yazarı, redüktörü,klişecisi, muhabiri bilcümle personel ve Doğan ailesi, hatta doğan kağıtlarında sıkışmış tüm yatırımcılar (Yanarım bu gruba yanarım.) Hacca gitmeli. Toplu dua etmeli. Duaları kabul olmasa bile belki Maliye insafa gelir.
DOW için öyle bir zemin ayarladılarki Parite uçmuş durumda Petrol 70 doları kırdı %4 e yakın artıda DOW un bunlara karşılık mükemmel bir açılış yapması lazımki 16,30 a kadar bizde aşağı baskı kurup DOW la beraber uçuşa geçebilirler