gel yawrum gel...bu sefer mama filan vermem...tuz verecegim...
Printable View
gel yawrum gel...bu sefer mama filan vermem...tuz verecegim...
Ağalar bundan sonra bizlerle değil, birbirleri ile vuruşacaklar. Şhorta yatıp, kenara çekiliyorum.
yahu 57175 de resmen savaş var Spot falan hikaye oldu makas 600-700 puanda PES be AGA şurda üç kuruş para vericen bizim shortlara ayıptır bu yaptığın be
ağlayımda banada mano ver AGA üvvvvvv üvvvvvvv ühühühü :D:D
[quote=stonhand;144592]yahu 57175 de resmen savaş var Spot falan hikaye oldu makas 600-700 puanda PES be AGA şurda üç kuruş para vericen bizim shortlara ayıptır bu yaptığın be[/quote]
Abi Jani, tuzlamıs bekliyormus ondan gelmiyor:))ahahah
[QUOTE=sazan;144580]Sazan is back. (End of Holiday.)
Harcadıklarımızı kazanma zamanı.
Gurtları yarın salacağım.[/QUOTE]
Abi hoşgeldin analizlerinizi dört gözle bekliyoruz
[quote=enorton;144594]Abi hoşgeldin analizlerinizi dört gözle bekliyoruz[/quote]
Dostum , bu arada pm mesajını gördüm, 1-1.5 hafta izin ver (İş yogunluğunu hafifletmek için) sonra söz döneceğim.
[quote=Astatin;144588]Bay SAZAN,
Denk yu.. Fekat bugünkü gibi yataya bağlayınca yiyolar..Dİyeceksinki yatayda kimi yemiyorlarki..
Bu arada hoşgeldin..Acil EW proceksiyon lazım..[/quote]
Yemişim EW'yi. (Bu şaka, yoğunum, bir kaç gün please)
200 desteğini savunuyorlar.
[quote=Astatin;144588]Bay SAZAN,
Denk yu.. Fekat bugünkü gibi yataya bağlayınca yiyolar..Dİyeceksinki yatayda kimi yemiyorlarki..
Bu arada hoşgeldin..Acil EW proceksiyon lazım..[/quote]
Hah unutmadan, bu akşam mailini bir kontrol et istersen dostum.
[QUOTE=sazan;144595]Dostum , bu arada pm mesajını gördüm, 1-1.5 hafta izin ver (İş yogunluğunu hafifletmek için) sonra söz döneceğim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim abi ne demek ne zaman vaktiniz olursa... Tekrar hoşgeldiniz...
[quote=elstock;144593]Abi Jani, tuzlamıs bekliyormus ondan gelmiyor:))ahahah[/quote]
Hocam Üstat kaya tuzumu sürdü ne yaptı makas +700 puana geldi
Ohanes yahu ::::::
Al işte gene 57175 hay 57175 kere yuh ya ne kırılmaz destekmiş be
ne trade ne saatlik gün boyu alışa geçemedi..
herşeye rağmen doğan grubunun durumu ortadayken daha iyi performansı geçtik mevcut durum bile başarı sayılır bence..
geceye yine kısa..
[IMG]http://i28.tinypic.com/24vkxw6.gif[/IMG]