-
dostum bu tarzın çok guzel mevcut tarzınla gereken saygıyı goruyorsun üslup cok onemli demek hızlı üslup değiştirmenden ötrü seni kutlarım cool1
[QUOTE=Ronaldinho;16559]piyasada %1lik aşağı yada yukarı hareket olunca,
uzlaşma değişiyor,
uzlaşma değiştiğinde karlar realize edilip uzlasmanın oldugu yönün tersine hareket oluyor
mesela 47.275e geldik, uzlasma orada degiscekti,
ben longları kapatıp karları aldım,
oradan shortladım,
şimdi gördügün gibi asagı gidiyor
genelde böyle oluyor[/QUOTE]
-
dostum bu tarzın çok guzel mevcut tarzınla gereken saygıyı goruyorsun üslup cok onemli demek hızlı üslup değiştirmenden ötrü seni kutlarım cool1
[QUOTE=Ronaldinho;16559]piyasada %1lik aşağı yada yukarı hareket olunca,
uzlaşma değişiyor,
uzlaşma değiştiğinde karlar realize edilip uzlasmanın oldugu yönün tersine hareket oluyor
mesela 47.275e geldik, uzlasma orada degiscekti,
ben longları kapatıp karları aldım,
oradan shortladım,
şimdi gördügün gibi asagı gidiyor
genelde böyle oluyor[/QUOTE]
-
47300-350 üzerinde olay yukarıya döner....
yön netleşir.....şu an net değil....
vadeli tobo gibi bir şey olmuş.. kırılma yeri 300-350
-
47300-350 üzerinde olay yukarıya döner....
yön netleşir.....şu an net değil....
vadeli tobo gibi bir şey olmuş.. kırılma yeri 300-350
-
[QUOTE=Ardasu;16561]arkadaşlar hazır vadeli uyuyorken bir metastock formülü rica edebilirmiyim.Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.7,14,20 günlük üssel hareketli ortalamaların kapanışı birbirini kesecek.
yani önce 7gün 14 ve 20 yi kesecek,sonra 14gün 20 yi kesince sinyal verecek.Yalnız hacimde 3 gündür artıyor olacak.
teşekkürler.[/QUOTE]
binary bir göstergeye çevirdim. tüm şartlar gerçekleştiğinde yani al verdiği barda "1" oluyor diğer zamanlarda "0".
Sart1:=Mov(C,7,E)>Mov(C,14,E) AND Mov(C,7,E)>Mov(C,20,E);
Sart2:=Cross(Mov(C,14,E),Mov(C,20,E));
Sart3:= VOLUME >Ref(VOLUME,-1) AND VOLUME>Ref(VOLUME,-2);
If((sart1+sart2+sart3)=3,1,0)
-
[QUOTE=Ardasu;16561]arkadaşlar hazır vadeli uyuyorken bir metastock formülü rica edebilirmiyim.Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.7,14,20 günlük üssel hareketli ortalamaların kapanışı birbirini kesecek.
yani önce 7gün 14 ve 20 yi kesecek,sonra 14gün 20 yi kesince sinyal verecek.Yalnız hacimde 3 gündür artıyor olacak.
teşekkürler.[/QUOTE]
binary bir göstergeye çevirdim. tüm şartlar gerçekleştiğinde yani al verdiği barda "1" oluyor diğer zamanlarda "0".
Sart1:=Mov(C,7,E)>Mov(C,14,E) AND Mov(C,7,E)>Mov(C,20,E);
Sart2:=Cross(Mov(C,14,E),Mov(C,20,E));
Sart3:= VOLUME >Ref(VOLUME,-1) AND VOLUME>Ref(VOLUME,-2);
If((sart1+sart2+sart3)=3,1,0)
-
Ilk direncin 200 puan altını gördük en yüksekte . Bekletiyorlar , 47075 in altı desteklere yol aldırabilir . 47525 üzerine atabilirse 48000-250 atağından bahsedebilicez belki ama şu görüntüde tepkinin epey güçsüz kaldığı görülüyor . Bilemiyorum ama ani yeşil uzun çubuklar gerekecek gibi, yoksa kimsenin yukarı almaya niyeti yok . 47075 te tutunmayı izleyelim .
-
Ilk direncin 200 puan altını gördük en yüksekte . Bekletiyorlar , 47075 in altı desteklere yol aldırabilir . 47525 üzerine atabilirse 48000-250 atağından bahsedebilicez belki ama şu görüntüde tepkinin epey güçsüz kaldığı görülüyor . Bilemiyorum ama ani yeşil uzun çubuklar gerekecek gibi, yoksa kimsenin yukarı almaya niyeti yok . 47075 te tutunmayı izleyelim .
-
[url]http://www.guppytraders.com/Metastock%20Formulas/formula%20index.htm[/url]
formul deposu
-
[url]http://www.guppytraders.com/Metastock%20Formulas/formula%20index.htm[/url]
formul deposu
-
47150 uzundu....47100 kısa tekrar.. vadeli bende sata geldi...
yatay piyasa oldugu için 1-2 kademe üstten al verebilir tekrar....
yön bulana kada 5 daklık sisteme uyucagım.....
yön net değil hala.....
-
47150 uzundu....47100 kısa tekrar.. vadeli bende sata geldi...
yatay piyasa oldugu için 1-2 kademe üstten al verebilir tekrar....
yön bulana kada 5 daklık sisteme uyucagım.....
yön net değil hala.....