dow toplar burdan.....
uzuna geçtim...
Printable View
dow toplar burdan.....
uzuna geçtim...
dow toplar burdan.....
uzuna geçtim...
Bende özel mesajımın açılmasını talep ediyorum.
Bende özel mesajımın açılmasını talep ediyorum.
Bu kadar olur ilk fırsatta şu dino gruptan hesap açıp vob'u bırakacağım.İşine geldiğinde makasla oyna işine geldiğinde dünyayla korele ol işine gelmediğinde oyna 3-5 tane çapulcunun maskarası olduk.fspx ve fdax gibisi yok!....
Bu kadar olur ilk fırsatta şu dino gruptan hesap açıp vob'u bırakacağım.İşine geldiğinde makasla oyna işine geldiğinde dünyayla korele ol işine gelmediğinde oyna 3-5 tane çapulcunun maskarası olduk.fspx ve fdax gibisi yok!....
[QUOTE=botcu;23836]Bende özel mesajımın açılmasını talep ediyorum.[/QUOTE]
KOYUN CAN DERDıNDE KASAP ET DERDıNDE :mad::mad:
[QUOTE=botcu;23836]Bende özel mesajımın açılmasını talep ediyorum.[/QUOTE]
KOYUN CAN DERDıNDE KASAP ET DERDıNDE :mad::mad:
[quote=mbm;23835]dow toplar burdan.....
uzuna geçtim...[/quote]
ben kapanısı beklicem 47250 flat yazmıstım bu mutual varmıs kapanıstan sonra kötü gelirse bi gap daha yemeye gerek yok bakalım 5 günlük kırılacakmı 46925 aho
bide spotu çok zayıf gösteriyolar
[quote=mbm;23835]dow toplar burdan.....
uzuna geçtim...[/quote]
ben kapanısı beklicem 47250 flat yazmıstım bu mutual varmıs kapanıstan sonra kötü gelirse bi gap daha yemeye gerek yok bakalım 5 günlük kırılacakmı 46925 aho
bide spotu çok zayıf gösteriyolar
Akşama kadar mıy mıy mıy mıy akşam üzeri ver oh ne güzel iş...:mad:.Makası daraltmayalım lütfen çünkü uçup kaçacağız...
Akşama kadar mıy mıy mıy mıy akşam üzeri ver oh ne güzel iş...:mad:.Makası daraltmayalım lütfen çünkü uçup kaçacağız...