-
[quote=enorton;144706]Buun adı stop loss işte, yani stoplamak... Ama full stop u ilk kez duydum ::: Az stop ya da yarı stop olur mu??[/quote]
olur mesela arabada yarım frene basarsın..hafifçe yavaşlarsın ya da
yağmurlu havada tam frene basarsan kayarsın. bunun gibi bişiy..
güççük çocuklar havaya atıp topu tutarken İSTOP derler mesela.. Hıh o stopla kapanan pozisyonu yeniden açmak..
-
gunun ilk hamlesi 57300 short :)
bakalım cartman olarak nasıl olucak :::
-
ne spot ne de vob yönünü bulamadı, körleşti piyasa yoksam bizi mi değnekleyecekler terse bırakıp:)
-
Abi dere yataklarına ev, yol yaparsan böyle olur işte... Yıllardır TEMA vakfı başkanı yırtınıyor, erezyon var, ağaçlandırma yapmalıyız diye ama bizim yöneticiler 2b ile olan ormanları da yerleşime açmak istiyor .dng
-
[QUOTE=Astatin;144714]300 long yine...ralli ralli[/QUOTE]
Bence bugün de bi pok olacağı yok, yatayda sürünüp duracağız gibi...
-
aşağıda 125 yukarıda 475..bağırtıların artacağı bölgelerdir
-
günydın bol kazançlar cümleten .. 300 long ralli ...:)
-
5 dk al sat demekten aaaaaaaaaassssssssss yazmaya başladı
-
İkitelli ne hale gelmiş öyle...
-
Herkese merhaba.
Benim görüşüme göre 57.100'ün üzerinde olduğu sürece çok kısa vade al'da; kısa, orta ve uzun vade sat pozisyonunda.
Bu forum 3. köy. Ya bende bişey var ya da moderatörlerde...
-
[quote=Demirci;144694]HerkeŞe günaydın...
sistemlerde kafa karışık anlaşılan...
Fdow - % 0,40 civarı .....dowun kendi yeşil kapattı ama ...
Bugün spot açılışını görmeden işlem yapmak kasabilir...çünkü anormal bir gün.....
Ama şahsi kanatim spot açılışı sonrası eğer janti kuzunun tahmini tutarda doğanlarda kısılanlar diğer malları basarsa bobide dünkü dip olan 56850 ler civarından belki 56500 lerden dönüş hissedildiği an UZUN yapılabilir....Eğer dönüş hissedilmezse yapacak birşey yok flat olanlar için...şort olanlar arkaya yaslanma moduna geçebilir...[/quote]
[quote=ordi;144719]ne spot ne de vob yönünü bulamadı, körleşti piyasa yoksam bizi mi değnekleyecekler terse bırakıp:)[/quote]
Aynen öyle oldu Ordi...dakside kırmızı açıldı ama cılız... adeta herkes göz ucu ile büyüklerin hareketini bekliyor....
-
[QUOTE=abka;144701]sistem[B] sat da[/B]ydı..ama [B]long kapat sinyali [/B]geldi..buradaki mantıksızlık nereden geliyor acaba...[/QUOTE]
acil yardım..
sistem tester,kısadan sonra gelen,uzun kapat işaretini nasıl görür..,yahu elde uzun yokki kapansın..
yoksa bunu görmez mi...veriler bir gün sonra test edildiğinden,yardım lazım..
yani tamamen sistem testere uymak istiyorum..acaba kısalrı,uzun kapat ile kapatın ca hata mı etmiş oldum..