58 bin üstüne çıkılmadan yukarı denemeler zayıf kalacak gibi yine..
Printable View
58 bin üstüne çıkılmadan yukarı denemeler zayıf kalacak gibi yine..
15 dklık sistem alda...60 dklık indikatörlerde pis PU var..amam yinede 325 den flat ettim uzunları..aracı kuruma hediye olsun **
ben böyle saçmasapan bir piyasa hatırlamıyorum .. bu ne ya .. .. vay anasını ..
[QUOTE=abka;144728]acil yardım..
sistem tester,kısadan sonra gelen,uzun kapat işaretini nasıl görür..,yahu elde uzun yokki kapansın..
yoksa bunu görmez mi...veriler bir gün sonra test edildiğinden,yardım lazım..
yani tamamen sistem testere uymak istiyorum..acaba kısalrı,uzun kapat ile kapatın ca hata mı etmiş oldum..[/QUOTE]
Valla karışık bir durum ama uzun kapat adı üstünde yani :::
[quote=abka;144728]acil yardım..
sistem tester,kısadan sonra gelen,uzun kapat işaretini nasıl görür..,yahu elde uzun yokki kapansın..
yoksa bunu görmez mi...veriler bir gün sonra test edildiğinden,yardım lazım..
yani tamamen sistem testere uymak istiyorum..acaba kısalrı,uzun kapat ile kapatın ca hata mı etmiş oldum..[/quote]
bütün koşullar ayrı ayrı yazılmışsa görür. herhalde tester kısaya devam olarak yorumluyodur. mtxin sistem testerı mı bu ki ne ki?
300 kısa bu arada ..
kafam karıştı..yarın netliğe kavuşur..
kısam ı olmalıyım,flat mi...
APKA,
St senin yerine düşünmez sadece işlem yapar..Eğer birbiri ile asimetrik olmayan al-sat, açığa sat-açık poz kapa, sinyalleri yazdıysan orda herşeyi görürsün..
[quote=abka;144735]kafam karıştı..yarın netliğe kavuşur..
kısam ı olmalıyım,flat mi...[/quote]
Karışık kafa ile yapılacak en iyi şey flat olmaktır...paran cebinde kalsın..
[QUOTE=Astatin;144736]APKA,
St senin yerine düşünmez sadece işlem yapar..Eğer birbiri ile asimetrik olmayan al-sat, açığa sat-açık poz kapa, sinyalleri yazdıysan orda herşeyi görürsün..[/QUOTE]
al-sat simetrik..
pozisyon kapamalarda kendi arsında simetrik..
asti şimdi...sat oklarından sonra ,uzun kapat gibi bir sinyal varsa...st ne yapar..uzun yokki kapansın...kısaları kapatır mı..yoksa kısalara devam mı der..
kısaya devam eder abi herhal, kısa kapat oluşana kadar. astinin dediği gibi. kapa koşulu ile aç koşulu ters simetrik değilse böyle şöyler olur.
57050 den tekrar kısa geldi..
sistem sat verdi...full kısa...
neyse yarın test edip st nasıl davranmış göreceğim..