Jani nerelerde bugün?
Printable View
Jani nerelerde bugün?
DOHOL tabana gidiyor yine 2 kademesi mi ne kaldı...DYHOL zati mefta...
[QUOTE=men;144711]Baybars Sezen'i cnbce de izliyen varsa, görüşlerini yazabilirse?[/QUOTE]
Google 'a Baybars Sezen'i sorun aşağıdaki gibi yorumalrına ulaşın.
GOLDIE TEKRAR 1002 DOLARIN ÜZERINDE ...
Dün GOLDIE 1008 gördükten sonra .... hizla 1000 dolarin altina
geriledi.... Sebebi sorarsaniz ..... Sadece bir trader hareketi...
NO PANIC !
Çünkü GOLDIE bu seviye ye biraz alismasi için biraz zaman gerekiyor
.....Asil kritik seviye 1030 !! Eger GOLDIE o seviyeyi kirarsa , o zaman
muhazzam bir "buying panic " görebiliriz : yani alicilar panik yapip
bütün short pozisyonlarni kapattip , GOLDIE ye saldirmalari çok münkün
gözükiyor ... Yani su an GOLDIE yavas yavas 1000 -1030 arasinda oturmaya
çalisacak tir ...
SOV BASLIYOR .......
Dün WALL STREET de .....bankalar baski altinda kaldi (CITI 5 dolari
kiramadi ).... ve IBM düsüsteydi.....Fakat son dakikada CHEVRON un gol
atmasi (petrol fiyatlarin yükselmesiyle beraber ) DOW yine yesilde tuttu
......Ama bu yukari zorlama bitmek üzere çünkü DOW da ivme zayiflamis
gibi gözükiyor ....ve asiri sismis durumda ...
Öylese hangi sov dan bahsediyorum.sorarsaniz ...Tabiki DREAM TEAM den
bahsediyorum (GOLDIE / PARITE / GÜMÜS )......Yani bu 3 ün sovu basladi
ve devam edecek gibi.....Ve bu DREAM TEAM in yükselmesi kesinikle
dünyada iyilesme siniyali degildir (maalesef bu konuda medyalarda
desenformasyon devam ediyor )....ama ABD ekonomisindeki kaygilarin
bitmedigini bir ön mesaj ...
Bugün .ise .... brokerlerin en önemli beklenti ... saat 21 h de BEIGE
BOOK olacaktir ...
[quote=abka;144738]al-sat simetrik..
pozisyon kapamalarda kendi arsında simetrik..
asti şimdi...sat oklarından sonra ,uzun kapat gibi bir sinyal varsa...st ne yapar..uzun yokki kapansın...kısaları kapatır mı..yoksa kısalara devam mı der..[/quote]
abi test etsene...bu kadar kolay yahu...güniçide tester çalışır.yapacağın çok basit.kapat metastocku.msdownloaderı da kapat.sonra ilk önce msdownloaderı aç verileri güncelle.sonra MS u aç.system tester da test aşamasında neyi test edeceğin bölüme gelince remove de vadeliyi çıkart sonra tekrar klasörden güncellenmiş halini seç.bugünkü son ana kadar oluşan veriler ve işlemleri görürsün.test et bak system tester ne olarak algılamış.
gerçi hiç böyle birşey başıma gelmedi.
[QUOTE=abka;144738]al-sat simetrik..
pozisyon kapamalarda kendi arsında simetrik..
asti şimdi...sat oklarından sonra ,uzun kapat gibi bir sinyal varsa...st ne yapar..uzun yokki kapansın...kısaları kapatır mı..yoksa kısalara devam mı der..[/QUOTE]
Elinde bir kısan var uzun kapatmak için yapılması gereken işlem de (eğer elinde uzun olsaydı) 1 kısa açmaktır. Bence kısaya devam şeklinde yorumlanmalı. 2 kısa olmadan mevcut kısayı koruyarak tabi. Uzun kapatın anlamı "ben yükselişten aümidi kestim burdan öteye çıkmaz gevşeme ihtimali daha yüksektir" zaten.
[quote=martoniki;144741]Jani nerelerde bugün?[/quote]
buradayım burada...kazandıgım paraları sayiram....
agamı gıcık etmemek üçün az yazıyorum....yoksa makası 1000 e çeker...
usaglar
gene kardayım.....SOYUYORUM....
hemde acık ve netce...gündüz öyle vakti...bögürte bögürte....
[QUOTE=SEYYAH;144744]abi test etsene...bu kadar kolay yahu...güniçide tester çalışır.yapacağın çok basit.kapat metastocku.msdownloaderı da kapat.sonra ilk önce msdownloaderı aç verileri güncelle.sonra MS u aç.system tester da test aşamasında neyi test edeceğin bölüme gelince remove de vadeliyi çıkart sonra tekrar klasörden güncellenmiş halini seç.bugünkü son ana kadar oluşan veriler ve işlemleri görürsün.test et bak system tester ne olarak algılamış.
gerçi hiç böyle birşey başıma gelmedi.[/QUOTE]
tşk edrim..yahu ben kaç defa veri güncelledim..ama son gün çıkmıordu..[B]demek senin dediğin aşamaları yapmak lazımmış...[/B]
testde [B]malesef pozisyon kapama yok..yani kısalara devam et diyor[/B]...olan benim 200 puanıma oldu...neyse böyle böyle cinslikleri ögreneceğim..
[quote=jani;144746]buradayım burada...kazandıgım paraları sayiram....
agamı gıcık etmemek üçün az yazıyorum....yoksa makası 1000 e çeker...
usaglar
gene kardayım.....SOYUYORUM....
hemde acık ve netce...gündüz öyle vakti...bögürte bögürte....[/quote]
Taktik, pozisyon vs?
500-600 puan da biz sebeplensek :..:
[quote=abka;144747]tşk edrim..yahu ben kaç defa veri güncelledim..ama son gün çıkmıordu..[B]demek senin dediğin aşamaları yapmak lazımmış...[/B]
testde [B]malesef pozisyon kapama yok..yani kısalara devam et diyor[/B]...olan benim 200 puanıma oldu...neyse böyle böyle cinslikleri ögreneceğim..[/quote]
MS te test için en güncel verileri istiyorsan her seferinde yapman gereken bu.hem downloader ı hem MS i kapatacaksın.sonra ilk downloaderı açıp veri güncelleyeceksin ardından MS açıp tester da tarih aşamasında remove deyip yeniden seçmece...ve devam..
yoksa MS geride kalıyor testte güncel veriler olmuyor.
kısa devam .. vob kapanış tahminim 55.475 kayıtlara geçsin ..
ben dünden 57 350 den shortum....
short olma sebebimi dün yazdım...
avrupa üç gün peşpeşe çıktıgı üçün bugün düşer dedim ve düşüyor....futurlerde...
çekikler de....
bizdede doganlar olayını söyledim....bugün 56 000 tutar mı ona bakacagım...şimdiden ne yapacagımı yazmam...AGAM kızıyor....yaptıgım an buraya hemen yazıyorum zaten...
[QUOTE=selçuklu;144750]kısa devam .. vob kapanış tahminim 55.475 kayıtlara geçsin ..[/QUOTE]
İnşallah da 56,525 günlük sağlam destek gibi duruyor. Makasa baksana +825 points oldu.