Ben her yukseliste biraz daha shortluyorum..Bankalar saglam durmuyor..Selcuklu abi ile full fikirdasım:)
Su ''full'' kelimesi herseye uyuyor..Yakında ''full''flatim diye yazanda olucak eminim:))
Printable View
Ben her yukseliste biraz daha shortluyorum..Bankalar saglam durmuyor..Selcuklu abi ile full fikirdasım:)
Su ''full'' kelimesi herseye uyuyor..Yakında ''full''flatim diye yazanda olucak eminim:))
[QUOTE=Javacheff!;144710]aaa evet, adam devamlı almanca çöküş haberi yolluyodu. ama bi dakka, bu öbür forumdu :::. yup, das ist brend new languıç. :..:[/QUOTE]
hoşgeldin abi yok yok o bu forumdu arkhadaşın ismisi de kayahan dı ::: emme haksızlık etmeyın adama çöküş bitti dedi tatile gitti artıkh yukselcez deyüü olmadımı ::: bel altı hislerim kayahan abeyin gelmesine az kaldı deyor
anam EFG çıktı vallah. Tam da zamanında devreye giriyor ..
tam 330 sözleşme piyasanın malını tek kalemde. EFG mallandı )
eski günler mi geri geliyor ne ?
[quote=BORSACIOZGUR;144768]anam EFG çıktı vallah. Tam da zamanında devreye giriyor ..
tam 330 sözleşme piyasanın malını tek kalemde. EFG mallandı )
eski günler mi geri geliyor ne ?[/quote]
Sabaha kadar devreye girsin,onunda devrelerini yakıcaklar..Artı Efg'nin karsı ayagi kim?Artık pasta cok yanıltıcı,pastaya göre islem yapmayın bence..
10 sendir dohol u takip ederim, bu senet piyasa yükselişlerine hep geç katılır, ama piyasa düşüşlerinde en önde yer alır, haftalık dohol grafiği rezalete dönmüş durumdadır, sanki mecnurun arka bahçesi olmuş grafik.:..:
[quote=fXci;144767]hoşgeldin abi yok yok o bu forumdu arkhadaşın ismisi de kayahan dı ::: emme haksızlık etmeyın adama çöküş bitti dedi tatile gitti artıkh yukselcez deyüü olmadımı ::: bel altı hislerim kayahan abeyin gelmesine az kaldı deyor[/quote]
valla deişik hisler yaşatmıştı bana amcam :..: iyidir işalla gendisi. belkim bu sefer fransızca gelir ::: daa entel
DOHOL ü tutmaya çalışmaları ucuzladı buradan mallanayım diyenleri ürkütmemek bence.yoksa şu an oradaki büyüklerin ödü kopuyor bence...ama kim nasıl verecek o kadar alıcıyı bulmak mesele.işte böyle tuta tuta yedirecekler herhalde...
verilen ceza tarihi ceza...boru deel...4,5 katrilyon bu...şirketlerin değeri bile bu kadar etmiyor.ve aylık 100 milyon USD mi TL mi ne yasal faizi varmış bunun.
tek BAHANE şu olabilir.bu iş çok uzun soluklu iş yani cezayı bugün kestim yarın ödeyeceksin değil.bunun mahkeme süreci var ki bu yıllar sürebilir.buradaki büyükler bunu kullanabilir...
Cümleten hayırlı kazançlar.
Sabahtan beri elektrikler yoktu şimdi geldi ekranı daha yeni açtım. ***** AGA gene almış sazı eline makası açarım mano vermem deyiii.
Günlük takaslarda öyle ahım şahım bir şey yok net alıcı akbnk 2000 kontrat longda üstüne EFG daha 603 tane long açmış iş yatırım 505 kontratla short tarafında yani öyle fikir verebilecek bir takas yok ortalıkta
57000 shortcover ve uzun tepki için .. .. 1 dk al verdi ..
İşyerim İkitellide, 3 saatlik dolanmadan sonra ancak eve dönebildim. Bu gün evden çıkmak yok.
57375 stop 57900 üstü long olmak şartıyla kısaya devam..
çok uyuz düşüş oldu tepeden ... sayılmaz o yüzden :::...yeniden yükselmesi lazım .. hahahaha :D:D . hedef 60000 üstü .. ralli ralli ralli ...