[QUOTE=enorton;144779]Eminim sen bu pozda uzlaşırsın abi :D[/QUOTE]
bu voba bişeyler oldu enorton patron ... anlamıyorum hakaten .. bi uyuzluk var endekste vobda ..
Printable View
[QUOTE=enorton;144779]Eminim sen bu pozda uzlaşırsın abi :D[/QUOTE]
bu voba bişeyler oldu enorton patron ... anlamıyorum hakaten .. bi uyuzluk var endekste vobda ..
[quote=parderi;144775]İşyerim İkitellide, 3 saatlik dolanmadan sonra ancak eve dönebildim. Bu gün evden çıkmak yok.[/quote]
Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, para derim başka bişey demem demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş
[QUOTE=parderi;144789]Promosyon satışları hariç Janinin dikkat çektiği kaaartlar henüz vitrine çıkmamış şu anda tozu alınıp parlatılıyor. Dediğine katılıyorum. Bunların pazarlanması için bir yukarı yapılmalı.[/QUOTE]
metrodaki bıyıklılardan haber yokmu parderi .. görürsen selam söyle.. selçuklu atıyla gelip .. kafanıza ok saplayacakmış de .. :D:D:D:D
Bir Über alert da ben vereyim memleketin ters indikatörü garanti 4384 kontratla short tarafına geçmiş burdanda kimi görürse shortluyor tek sorun adamlar ters indikatör
[quote=selçuklu;144790]bu voba bişeyler oldu [COLOR=red]enorton patron[/COLOR] ... anlamıyorum hakaten .. bi uyuzluk var endekste vobda ..[/quote]
kafiyeye bak..emortım doğuştan patronmuş beaaa.....dng
[QUOTE=Astatin;144791]Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, para derim başka bişey demem demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş[/QUOTE]
parlak deri ne hacı .. vay anasını koptum gülmekten .. .. hahahahhahah :D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;144794]kafiyeye bak..emortım doğuştan patronmuş beaaa.....dng[/QUOTE]
yanlış yazmışım emortım patron olacaktı .. :D :D :D :D
[QUOTE=Astatin;144791]Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, para derim başka bişey demem demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş[/QUOTE]
Partiküler derinlik.dng
dax ve dow en yükseklerinden 100/150 puan kadar aşağıda lem vadeliye ne vermişler be...5.000 puan...
[quote=SEYYAH;144798]dax ve dow en yükseklerinden 100/150 puan kadar aşağıda lem vadeliye ne vermişler be...5.000 puan...[/quote]
pambık..biz burda geyet güzel vob muhabbeti yaparkene şimdi dow dax gibi bu topikle alakası olmayan mevzular açıp nedne çıkıntılık yapıyorsun yaww:D:D
ülem asteton geyikte üstüne yokh he... beni geçtin gayri::: emme geyiksizde olmuyore be beyle sıkıcı gunnerde :::
[quote=selçuklu;144795]parlak deri ne hacı .. vay anasını koptum gülmekten .. .. hahahahhahah :D:D:D:D[/quote]
yaww parderi umarım alınmadın buna yaw..yazdıktan sonra fark ettim rahatsız edici olabileceğini...üwwwwwüüüüüüüüüüüü
pardon parderi patronüüüüüü (way be burdada kafiye var..parderi de doğuştan patron)...
pardon parderi patron...walla silecektim mesajı ama 50 tane adam alıntı yapmış üwwwwwwww