Öğlen arası geldi ezber bozulacakmı bozulmayacakmı
57100 long açtım bakalım hayırlısı hedef 57500-600
Printable View
Öğlen arası geldi ezber bozulacakmı bozulmayacakmı
57100 long açtım bakalım hayırlısı hedef 57500-600
[quote=Astatin;144813]no pliz asti geyik, no pliz no geyik, no woman no geyik, yes woman no geyik, yes woman yes geyik, yes woman yes asti......veee yes woman no cry...:D:D:D[/quote]
:):):):):)
şuanki fiyata göre eylül başından beri sistem 750 puan karda...vay nasına be...bune ya..
[URL=http://img41.imageshack.us/i/sistemim.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/3015/sistemim.jpg[/IMG][/URL]
yahu fenalık geldi...bu ne illet bir piyasa böyle? ne yükselior adam gibi ne düşüyor.
yaww amma sıkıcı beaaaa...bir zamanlar pelinn vardı...pelinnn nerdesin..way canına patron yaşlanıyoruz ya..ne zamandır forumda aşkmetre geyiğini çalıştırmamışım..peeeeeeee...üwwwww
[QUOTE=Astatin;144791]Metroya binemedin yani:..::..::..::..: üwwwww... parderi ne demek yawww..parlak deri, [COLOR="Navy"]para derim başka bişey demem [/COLOR]demek de değil herhalde..hakikaten ya..ne demek bu parderi...bişey demek mi...şşş[/QUOTE]
"Para derim başka bi şey demem" Ya çok yaşa emi 40 yıl düşünsem böyle cuk oturan deyim bulamam. Herneysede o isimden bende pek hoşnut değilim oldu bi kere.
Aslında Şöyle diyebilirdim. " Vob dedik, .ok yedik." Ama o zamanda Hellim bizi barındırmazdı buralarda.:D
Spek bobiyi otomatiğe başlamış....öğlen yürüyüşüne çıkmış....
57050-57150 arası 4 kademe....sat 13:30 a kadar bu diyor....
Bence şimdi janti kuzunun malını kapmak için senaryo kurdu onu oynuyor....
Gel bakalım janti kuzu 3 gündür verdiklerimi geri lacağım diyor....
ben de onu mini mini bir bebeykene 'kadın yoksa ağlamak da yok' kibin işime gelen şekilde zannederdim. meger hocam, 'sus ağlama yeter kafam şişti kadın!' diye manitaya sesleniyomuş... :)
[QUOTE=stonhand;144814]Öğlen arası geldi ezber bozulacakmı bozulmayacakmı
57100 long açtım bakalım hayırlısı hedef 57500-600[/QUOTE]
Bence bu sefer olmayacak...
uzun devam .. ralli ralli ralli ralli ralli ralli ralli .. 7 kere yazdım 65000 oluruz bence ..
[QUOTE=Astatin;144818]yaww amma sıkıcı beaaaa...bir zamanlar pelinn vardı...pelinnn nerdesin..way canına patron yaşlanıyoruz ya..ne zamandır forumda aşkmetre geyiğini çalıştırmamışım..peeeeeeee...üwwwww[/QUOTE]
Kira yenileme dönemi gelince girer foruma :D