spot 30 da destek 56400 kırarsa gider.
Printable View
spot 30 da destek 56400 kırarsa gider.
sistem 57100 al vermiş..uymuyorum ağa..flat iyi
fdax 5500ün üzerine çıkınca shortlarımı kapadım. sistemlerim al veriyor şimdilik flat kalmayı tercih ediyorum. Ancak spot inerken vadelinin inmekte ısrarsız olması sayın selcuklunun grafiğinde de belirttiği gibi düşüşün sonuna mı geliyoruz dedirtiyor insana..
ancak sistemlerim sata geçerse tereddüt etmem satarım, trend hala aşağı gözüküyor çünkü..
[quote=jani;144845]daha 3 ay önce...dogan 0.50 idi...şimdi 1.01[/quote]
Üstat ozamanda 0,40 lardan 0,50 lere kadar Aydın Doğan toplamıştı şimdi sıkıyosa toplasın direkt maliye çöker tepesine.
Mahkemeye gitse o zaman uzlaşma ve itiraz yollarıda elinden gidecek mahkeme ne derse o olacakki bence asıl düşüş mahkeme esnasında başlamalı şimdi maliyeden gelecek en ufak bir cevap bile Doğanlarda çöküş yaratabilir çok dikkatli olmak lazım.
[QUOTE=jani;144847].
tabiii...maliyetim 57 350 de...hala kardayım...o yüzden gevrek gevrek konusuyorum....
agam birazdan yalın kılıç üstüme gelince....bende gırıstiyanım...bende giristiyanım diye bagıracagım....gagavuz türküyüm...filan diyerek...savuşturacagım....[/QUOTE]
evet evet hepimiz gernemiyiz deriz eyle olursa :::
[quote=fXci;144849]ikitelli perişan olmuş yuaw yeni gördüm ntv de üüü[/quote]
Böyle rezillik olmaz ya. 21. yüzyılda İstanbul'un göbeğinde hala dere taşar mı? Dere taşar da bir ton insan ölür mü yahu? Utandım resmen.
[QUOTE=fXci;144849]ikitelli perişan olmuş yuaw yeni gördüm ntv de üüü[/QUOTE]
abi 20 ölü var diyorlar bence en az 50 ölü çıkar o kamyon park yerinden :(
seyyah bitanem...
sana bi özür borcum...şimdi dileyip kurtulayım...içimi eziyor...kusura bakma...kızgınlıgım faşişte idi...senin üzerinden yürüdü olay...sen degildin yani...
[QUOTE=Astatin;144851]sistem 57100 al vermiş..uymuyorum ağa..flat iyi[/QUOTE]
sistem gayet iyiydi..son günlerde ne oldu ki..
[quote=abka;144858]sistem gayet iyiydi..son günlerde ne oldu ki..[/quote]
faşo ağa çarptı :)
long devam ağaya selam ...
[QUOTE=stonhand;144853]Üstat ozamanda 0,40 lardan 0,50 lere kadar Aydın Doğan toplamıştı şimdi sıkıyosa toplasın direkt maliye çöker tepesine.
Mahkemeye gitse o zaman uzlaşma ve itiraz yollarıda elinden gidecek mahkeme ne derse o olacakki bence asıl düşüş mahkeme esnasında başlamalı şimdi maliyeden gelecek en ufak bir cevap bile Doğanlarda çöküş yaratabilir çok dikkatli olmak lazım.[/QUOTE]
0.40 tan doganın topladıvınımı zannedıyon :::
burda 0.40 dan bas bas bavırarak SEYYAH topladı dovanı hemide biznen dalga gecti ::: az biyel alayorum deyüü
emme dediii miktarın yanına birkaç sıfır ekle :::
aha bak buda kanıtı gayri
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=95900&postcount=57771[/url]