-
Wall Street hisse analistleriyle ekonomistler Standard&Poor's 500 Endeksi'ndeki kar görünümü konusunda hiç bu kadar ayrı düşmemişti..
1,500'den fazla hisse analistinin ortalama tahminine göre S&P 500'deki şirketlerin karlılıkları gelecek yıl %25 artacak. Bu da geçen ay 53 ekonomist arasında yapılan anketteki GSYİH'daki öngörülen büyüme beklentisinin 10.9 katı daha hızlı. Bloomberg tarafından 60 yıldır hesaplanan kar/GSYİH büyümesi oranı en yükseğe çıkarken ortalama 6.1 düzeyinde bulunuyor.
Karların tahminleri yakalayamayacağına yönelik endişeler S&P 500'deki Mart'tan bu yana %50 artıştan sonra getirileri sınırlayabilir...
Gelecek yıl beklentilerine bağlı olarak hisseler 1989'dan beri görece en ucuz seviyelere yakın işlem görürken Goldman Sachs'tan Jan Hatzius, Morgan Stanley'den Richard Berner ve Bank of America'dan Drew Matus'un analizleri hisselerin ucuz olmadığına işaret ediyor..
Xenia'dan Barry James gelirlerin genel ekonomik büyümeye bağlı olacağını vurguluyor..
-
Bank of America, borsalardaki rallinin sona yaklaştığını ve satıcıların alıcılardan daha agresif hale gelmesiyle S&P 500'ün yüzde 20 düşüş riski taşıdığını belirtti...
BofA analisti Mary Ann Bartels, piyasanın para akışlarını tespit etmek için kullandığı hacim yoğunluğu modelinin geçen hafta yatırımcı alımlarının tavan yaptığını ve satışların arttığını gösterdiğini söyledi. Bu da S&P'de 9 Mart'tan bu yana devam eden yüzde 50 rallinin sona yaklaştığı anlamına geliyor.
Satış baskısı, ABD'de borsalarında yüzde 15-20'lik bir düzeltmenin sinyalini veren Bartels'in gözlediği beş göstergeden üçüncüsü. Diğer ikisi geçen ay Çin'de Şanghay borsası yüzde 16 gerilediğinde tetiklenmiş.
Bartels, "Daha derin bir düzeltme riski artıyor" dedi..
-
[quote=MMO;144875]Bank of America, borsalardaki rallinin sona yaklaştığını ve satıcıların alıcılardan daha agresif hale gelmesiyle S&P 500'ün yüzde 20 düşüş riski taşıdığını belirtti...
BofA analisti Mary Ann Bartels, piyasanın para akışlarını tespit etmek için kullandığı hacim yoğunluğu modelinin geçen hafta yatırımcı alımlarının tavan yaptığını ve satışların arttığını gösterdiğini söyledi. Bu da S&P'de 9 Mart'tan bu yana devam eden yüzde 50 rallinin sona yaklaştığı anlamına geliyor.
Satış baskısı, ABD'de borsalarında yüzde 15-20'lik bir düzeltmenin sinyalini veren Bartels'in gözlediği beş göstergeden üçüncüsü. Diğer ikisi geçen ay Çin'de Şanghay borsası yüzde 16 gerilediğinde tetiklenmiş.
Bartels, "Daha derin bir düzeltme riski artıyor" dedi..[/quote]
BoFa yı bafiliyecekler yani...
-
selçuklu 20 dk lıktan bi uyumsuzlukta ben çizeyim,destek olsun senin ralli projeksiyonuna :)
[IMG]http://i28.tinypic.com/34hdgqw.gif[/IMG]
-
asti güzel türçemizi herkes senin gibi esnek kullansa kimse ceza almaz forumlarda :::
asti dememe kızmıyosundur inşallah bu arada ?
-
Kötü haberler sürekli artmaya devam ediyor biz aşağı dünya yukarı nassı yani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
100 den az pilav şort...pardon patron
-
[quote=Astatin;144880]100 den az pilav şort...pardon patron[/quote]
şorttan az pilav 100 :::
-
Öğlen kapanışı GARAN çok komikti..
5,45-5,50 kademesine geçince 5,50'den sadece 2 lot işlem gördü..
5,45'te bekleyen emir de 10000 civarıydı sanırım..
[B]Şelale başlasın..
Hedef 54500 :)[/B]
-
[quote=YAVUZHAN;144878]asti güzel türçemizi herkes senin gibi esnek kullansa kimse ceza almaz forumlarda :::
asti dememe kızmıyosundur inşallah bu arada ?[/quote]
asti ne ya..asteton patron benim adım...ulem fiksci komik adamsın vesselam...yok yok kızmıyorum...türkçemiz güzeldir...ama * işareti global ve çok güzel çok kullanışşı..hem içini döküyorsun hem de ceza almıyorsun :).. Gerçi kudretli Hellim bu işe nereye kadar müsamaha gösterir bilemiyorum tabi.. :)... bu arada t2h
way** iki kademe vermişler hemen :)
-
-
kaldı 5 dk spotun açılmasına benim 5 dk larım da bugün hareketsizlikten yağ bağladı acep kış uykusuna mı hazırlanıyor::::))))))))))))))))