hedef 57800..
çok seri yükseldik bu seviye uğraştırabilir bi müddet..
Printable View
hedef 57800..
çok seri yükseldik bu seviye uğraştırabilir bi müddet..
garanti kısaları kapatmaya başladı
Allahın ters indikatörü neyine güvenipde 4700 kontrat short açtı gene
Bu arada İş yatırım 2000 kontrat ve EFG de 1000 kontrat short tarafında belirdi bunlarada dikkat derim
[quote=enorton;144981]Vay be sazan abi geldi long dedi, koptuk... Tebrikler abi...[/quote]
yok ben ona cepten mesaj gönderdim onnan sonna yazdı o buraya...:..:
Yavuzhan'ın grafiğinden anlıoruz ki spekin 57 bini estergon gibi savunmasının bir anlamı var mış...
niyeti yukarı imiş...
löngınşayne oldu benım zistem :::
tam tersini yapmak levazım gayri :::
[QUOTE=stonhand;144968]Eğerki doğan uzlaşmaya gidecekse uzlaşmada sakat UZLAŞMA cezamı kabul ediyorum ben bu haltı yedim gel uzlaşalım ancak cezayı düşür demektir yahu tabiki uzlaşma mahkemeye gitmekten daha iyidir ki mahkemede adamı oyarlar.
Açıkçası bu haberler Doğanları arttırmamalı göçertmeli ama bakalım vardır bir hikmeti[/QUOTE]
Aynen öyle, uzlaşma ; Ben bu vegiyi kaçırdım, Vergimi ödeyim yalnız lütfen cezamı düşür demektir. Uzlaşmakda şart değildir.Zaman kazanmak için yapılan bir taktikdir. Uzlaşmıyorum deyip komisyon kapısındanda dönebilirsiniz, böylece 3-4 ay daha kazanıp sonra vergi mahkemesine gidebilirsiniz. Uzlaşmada % 300 lük ceza % 5 e kadar düşürülebilir. Uzlaşmazda mahkemeye gittin, davayı kaybedersen % 5 i unut. Karar Doğan Amcamın.
.lelele[quote=security;144945]57200 takiple birlikte, düşüşün düzenli olması kuşkulu,özellikle 60 lıkta görülüyor. Benim gergedan yukarı dönene kadar piyasa shrtta[/quote]
.lelelegergedan yukarı 57200 kırıldı,
Abka abi senin sistem baya iyiymiş, sen peşini bırakma sistemin...
57800 önemli..60dak. ortalama..orda..
eur/usd 2009 un zirvesini görmüş..
HEEEY AHALI DIIKATT EDINN GAYRİİİİİİİ
[IMG]http://i27.tinypic.com/1rxaav.png[/IMG]
shortta kaldım