way be sistem yine haklı çıktı..57100 aldı son sinyal ü[url]www...çrpıntısının[/url] 3/4 üün geri aldı
Printable View
way be sistem yine haklı çıktı..57100 aldı son sinyal ü[url]www...çrpıntısının[/url] 3/4 üün geri aldı
[quote=stonhand;145002]Doğanlara tekrar basmaya başladılar[/quote]
tahsili pek mümkün olmayan bi ceza..
bence uzlaşırlar,tatlıya bağlanır..
ertuğrul özkök daha yeni umreden döndü yeni ekürisi ahmet hakanla..
ayrıca bekir coşkun ayrıldı hürriyetten ki en sert muhalifidir hükümetin.
Vay anasını bu istanbulda kaskosuz arabaya binilmez abi, kaza yapmıyorum dersin, gelir çalarlar, olmadı gece molotof atıp yakarlar, olmadı yağmur yağar sel götürür...
[QUOTE=YAVUZHAN;145007]tahsili pek mümkün olmayan bi ceza..
ayrıca bekir coşkun ayrıldı hürriyetten ki en sert muhalifidir hükümetin.[/QUOTE]
Ertuğrul özkök gençliğinde kızıl kominist bir adammış şimdi umreye falan gidiyor... Hakkı buldum diyor,tabi yersen...
x30 için Yorum;
30 binlerden başlayan amansız çıkışı 1. zirvesi 45705 idi....ordan düzeltme başladı ve 41726 da bitti....
41726 dan başlayan amansız çıkışın 2. zirvesi 61682 idi ve ordan başlayan düzeltme ise 56118 de bitmiş görünüyor...
Günlük Bolinger bandı içierisndeki hareket bize bunu anlatıyor...
Çok bilmiş Yatırım şirketleri analistleri ciddi düzeltme bekliyor ya....belkide ciddi düzeltme bu kadardı....
Sadece bir görüş....
Ama benim gördüğüm resim sanki değişmeye başladı...
[quote=Demirci;145010]x30 için Yorum;
30 binlerden başlayan amansız çıkışı 1. zirvesi 45705 idi....ordan düzeltme başladı ve 41726 da bitti....
41726 dan başlayan amansız çıkışın 2. zirvesi 61682 idi ve ordan başlayan düzeltme ise 56118 de bitmiş görünüyor...
Günlük Bolinger bandı içierisndeki hareket bize bunu anlatıyor...
Çok bilmiş Yatırım şirketleri analistleri ciddi düzeltme bekliyor ya....belkide ciddi düzeltme bu kadardı....
Sadece bir görüş....
Ama benim gördüğüm resim sanki değişmeye başladı...[/quote]
Dikkat ederseniz her iki düzeltmede % 10 civarında....
İsteyen bu rakamları woba simüle edebilir...
[QUOTE=ordi;144993]shortta kaldım[/QUOTE]
Dert etme kuzuya takviye koçalr destek veriyor basıyor.
[quote=enorton;145009]Ertuğrul özkök gençliğinde kızıl kominist bir adammış şimdi umreye falan gidiyor... Hakkı buldum diyor,tabi yersen...[/quote]
karı-koca öyledirler..
parayı bulunca yalılarda oturup,ıstakoz yiyen cins komünistlerden bunlar..
çok var basında bunlardan..
ağaya parmaklardan birini feda ettik gene getti 200 puan yazdık zararı
[QUOTE=YAVUZHAN;145007]tahsili pek mümkün olmayan bi ceza..
ayrıca bekir coşkun ayrıldı hürriyetten ki en sert muhalifidir hükümetin.[/QUOTE]
Bence Oktay Ekşi Teravih'e gitmeden uzlaşmazlar.
[QUOTE=fXci;144992]HEEEY AHALI DIIKATT EDINN GAYRİİİİİİİ
[IMG]http://i27.tinypic.com/1rxaav.png[/IMG][/QUOTE]
:::
şinci tekrar dikkat edin gayri düştüvü gibin cıkabılerr graf eyle deyorrr
57500 den shortu nerden bastıysam vermediler 1 kademe indikçe emri düzelttim 1 kademe daha aşağıya sonra bir daha bir daha hay dedim böyle işin bugün VOB bana yasak belli oldu flat kaldım.
Jani Üstat demişti AGA bana bütün her şeyiyle saldıracak, bezdirmeye çalışacak sabrımla oynayacak diye ve çoğunlukla üstat haklı çıkıyor şimdi çoğunluk long trenine binmişken doğan haberide düşmüşken elinde yüklü Doğan olan babalar bunu fırsat bilmeyecekmi ????