[QUOTE=fXci;145016]:::
şinci tekrar dikkat edin gayri düştüvü gibin cıkabılerr graf eyle deyorrr[/QUOTE]
Abi açık konuş pala sen misin :::
Printable View
[QUOTE=fXci;145016]:::
şinci tekrar dikkat edin gayri düştüvü gibin cıkabılerr graf eyle deyorrr[/QUOTE]
Abi açık konuş pala sen misin :::
gene düştüm ağanın tuzağına üüüühhüüüüüüüüü::::(((((((
[quote=parderi;145015]Bence Oktay Ekşi Teravih'e gitmeden uzlaşmazlar.[/quote]
aydın doğan çaresini bulur..
gerekirse persolei toplar 2 uçağa doğru umreye..
bu işler böyle..
usaglar...
yazdıklarımı okumuyormusunuz....
zabah600 puan verdi almadım....ne geregi var dedim....
bi sürü iş...
panka sitesini tıklıyacan...vadeliyi tıklıyacan...ekimi bulacan fiyat emri girecen....
yorgunluk yaw dedim....bekle guzu didim...
aasama dw aıınca hepsini bi kere al yorulma didim...
vermezse yarın alırsın...bu sefer 2000 puan...keyfi bilir *****nün....
tepeden (57625) 400 puanı anında siliverdiler,saatlik ortalamaya ( 57800 ) e ulaşamadan..
dow kötü başlarsa yine 57 bin altına yolculuk olurmu olur..
[QUOTE=enorton;145018]Abi açık konuş pala sen misin :::[/QUOTE]
emortım bu yapı yukseliş için zemin hazırlayor gayri :::
dimedi dime ::: hemide eyle beyle bi yukseliş deel eyi bi yukseliş yapısı
kerim agamınan tavla oynadık...goltuguna verdim yolladım....
ya bugün 1500 puan verir bozarım...yada zabha 2000 puan...gayrısı kesmez...
[QUOTE=parderi;144780]X100 işlem hacmi çok sığ kalmış. Haftalık hacim ortalamasına göre seans kapanışına kadar, şu andaki hacmin iki katına yakın işlem olmalı. Böyle bir hacimle yukarımı gidilir yoksa aşağımı ?[/QUOTE]
Saat 12.00 de yazdığım bu mesaj anında hacim 580 m.idi. şu anda 1.740 m. % 200 den fazla ve endeks aynı yerde. İnce İnce mal yediriliyor sanırım. En sığ liman flat.
[QUOTE=fXci;145023]emortım bu yapı yukseliş için zemin hazırlayor gayri :::
dimedi dime ::: hemide eyle beyle bi yukseliş deel eyi bi yukseliş yapısı[/QUOTE]
Bana da öyle geliyor abi...
[QUOTE=ordi;145019]gene düştüm ağanın tuzağına üüüühhüüüüüüüüü::::((((((([/QUOTE]
Sanki Nuri Alçonun eline düşmüş köylü güzeli gibi konuştun yawf...
fx çi bende diyorumki çok seri bir şekilde ( en geç yarın ) 58300 üstünde kapanışlar yapmaya başlamazsak 61950 zirvedir ve geri alış devam eder..bir ileri - iki geri bi bakmışsın 54 bindeyiz..?sonrasında olaylar gelişir :)
Buarada bir kez daha gördükki istanbulda kral çıplak... Öyle heryere "Büyükşehir çalışıyor" yazmakla, "Çalıyor ama iş yapıyorlar" demekle bu işin olmadığını bir kez daha gördük. Beklenen büyük marmara depremi gerçekleşirse nolcak bu şehrin hali merak ediyorum... Tabi topkafa ya göre "istanbul depreme hazır"...