57375 ten LONG lar flat..... yeter yoruldum. Aganın bugünkü bana verdiği para 1500 YTL..sagol agam. yüzünü kara çıkarmıycam
GECEYE FLAAT...
Bugün aldığımı yarın sana geri vermek istemyorum.... yükselsin ya da düşsün..Uyuycam biraz : )
Printable View
57375 ten LONG lar flat..... yeter yoruldum. Aganın bugünkü bana verdiği para 1500 YTL..sagol agam. yüzünü kara çıkarmıycam
GECEYE FLAAT...
Bugün aldığımı yarın sana geri vermek istemyorum.... yükselsin ya da düşsün..Uyuycam biraz : )
[QUOTE=enorton;145050]Yyld :D[/QUOTE]
pbld ..
(projeksyon belli long devam):D
dyhol de oluşan hacim çok fazla..böyle mal yedirme olmaz..[B]dipde oluşan hacim patlaması [/B]gibi..belkide yarın tavan açar...belli olmaz..bakarsaın olumlu haber gelir..
fxci grafı gördüm .. teprik ederim ..
[QUOTE=fXci;145032]57100 sağlam tutulursa gayriii hooooop 58500 e depik atacak burası
dimedi dimeyin gayri ... şinci zemin hazırlıyore yavaş yavaş fren sıkıyore... frenaj zamanı da boyle sıkıntılı oluyore..
emme 57100 altında fren patlar :::[/QUOTE]
57100 yerelerinden aynı hıznan yukarı yaptı uyardım gayri ::: aynı hıznan yukarı yapar deyuu..
cunkim buralar frenaj bolgeleri sıkıntılı olur... :::
[quote=fXci;145058]57100 yerelerinden aynı hıznan yukarı yaptı uyardım gayri ::: aynı hıznan yukarı yapar deyuu..
cunkim buralar [B]frenaj[/B] bolgeleri sıkıntılı olur... :::[/quote]
sürmenaj
drenaj
frenaj :D
nerden salladın gı bu lafı...efiksçi döktürüyon gayrı böön...muhteşemsin bi tanem (kuzu gibi konuşıym) :D
[QUOTE=fXci;145058]57100 yerelerinden aynı hıznan yukarı yaptı uyardım gayri ::: aynı hıznan yukarı yapar deyuu..
cunkim buralar frenaj bolgeleri sıkıntılı olur... :::[/QUOTE]
Hareket devam eder diyosun değil mi abi, bak yine aynı yerde takıldık...
[B]jani guzum[/B] sen 58500 lere gadder dayanacanmı cıkıs olursa ?
cunkum yukseliş olma ihtimali düşükte olsa var emme dediin gibi zort diye dusus baslarsa shorttan bir indimmi arkasından bakar insan...
ben bugun treydleri bitirdim gözel bi gundu en ıyısı flat kalayım aaaşama
[QUOTE=enorton;145060]Hareket devam eder diyosun değil mi abi, bak yine aynı yerde takıldık...[/QUOTE]
yok yok hareketin devamı garanti deel emme o direnci kırarsak ip gıbı yukarı uzanır istoplar dan dolayı.....
emme o direnc gırılmazsa bisey olmaz gayri..
400 şort 1/2
geceye uzun .. projeksyona göre .. yukarı olması gerekiyor .. zaten uyumsuzdu *q ..
Astatin patron sen alıştırdın beni bu *q lafına .. vay *q ... üüüüüüüü
[QUOTE=selçuklu;144838]ahanda vadeli 120 dk graf . ve projeksyon .. uyumsuzluk var .. ralli olması gerekiyor bence .
[URL=http://img268.imageshack.us/i/adszfd.jpg/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/4163/adszfd.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
boğalar savunmada (hatta güzel savunuyorlar)
ayılar taarruzda
en iyi savunma taarruzdur o yüzden ayılığa devam
short devam
z.i.ş.d.