8 iş günüdür yeni en düşük yapan piyasa bugün de öyle yapçak gibin abilerim. ich bin kurz. vorsprung durch technik. seans ici işlem yapamadım. olamadi yani, napiim. alla ala.
Printable View
8 iş günüdür yeni en düşük yapan piyasa bugün de öyle yapçak gibin abilerim. ich bin kurz. vorsprung durch technik. seans ici işlem yapamadım. olamadi yani, napiim. alla ala.
az daha şort 350...mallanmayan kimse kalamdı **...makas 700...takarım ağaya..şort ulemmm
[quote=fXci;145061][B]jani guzum[/B] sen 58500 lere gadder dayanacanmı cıkıs olursa ?
cunkum yukseliş olma ihtimali düşükte olsa var emme dediin gibi zort diye dusus baslarsa shorttan bir indimmi arkasından bakar insan...
ben bugun treydleri bitirdim gözel bi gundu en ıyısı flat kalayım aaaşama[/quote]
short ta stop loss um 1000 puan...long açtıgımda ise 500 puan...
bunnar degişmez kurallarım...ŞELLELEYE KADAR...SONRA YATARIM....
yarın için karar saatleri yukarı mı aşağıya mı?
Doğan Yayın gene Tabanmı yoksa banamı öyle geliyor, harbi taban kapatmış vayki ne vay uzlaşma ayağına ne döşediler piyasaya
Kapanışa göre 600 puan artı makasdayız AGA vermiycem diye yırtınıp duruyo
Jani Üstat tuzladım bekliyorum deyo
275 de şort..geceye full şort...satış baskısı var :)
DEDİM SİZE...
bir fırsattıçı doganı açıga döşer bugün...1.20 den...tabana kadar döşedi *****...
ne yiyigtler var beaaa....ha ha ha
Buyrun Doğan amcamın kolbastısına . Bunun gibi 3-5 operasyon yapsa vergide çıkar. cezada.
Yok agam bu adamlarla ne güreş tutulur. Nede dans edilir. Ateşle oynuyoruz yahu, gerçekten Türk cesareti bu olsa gerek:D
ver tabana vr tabana..o dj 530 a değidiğinde buraya basılan 4 kademe varya.....o 4 kademenin ciğerini yiyeyim :)
Valla benim sistemler AL da ben de geceye long giriyorum, demirden korksak trene binmezdik... Yemişim dowu, fedi, bej book u :D
[quote=jani;145068]short ta stop loss um 1000 puan...long açtıgımda ise 500 puan...
bunnar degişmez kurallarım...ŞELLELEYE KADAR...SONRA YATARIM....[/quote]
[B]damam abey mantıklı kararlar bencede [/B].. plan gur uzaktan ızle agayı bi sonraki hamlen belli nassısa ...
vob grafın yapısı yukselişe hazırlanayormus gibi tek korkum o emme bu yapının şelaleynen sonuçlandıınıda çokh gordum..
[COLOR=SeaGreen]
[B]eski graflardan ornek bulursam gosterırım.. şimdiki grafik yapısı oldugu zamanlarda %70 yükseliş oluyo emme çok şiddetli deel en yakın dirence kadar...[/B][/COLOR]
[U][COLOR=Red][B]emme ilginç bişey var guzum... bu yapıda eger dusus baslarsa çok derin şelale oluyo..... [/B][/COLOR][/U]
planın cok dovru yanı:::
geceye long, sistem gereği...