geceye long..kısa girsek daha iyi olurdu..ama sistem al da..
Printable View
geceye long..kısa girsek daha iyi olurdu..ama sistem al da..
geceye şort, sistemin tersi gereği....:)
[quote=enorton;145075]Valla benim sistemler AL da ben de geceye long giriyorum, [B]demirden korksak trene binmezdik[/B]... Yemişim dowu, fedi, bej book u :D[/quote]
sudan korksak denize girmezdik hahahahah :D
kafayı yedik abi eni sonu :D
allem ettiler küllem ettiler 57200 ü kırdırmadı ağalar, ulen ayucukların kış uykusuna yatmaya yağı kalmadı len ölecek ayularımmmmmmmm yavvvvruulaaaarııımmmm
başladıkları gibi bitiridiler , adamlar bu işi biliyo yaf salla aşşa yukarı düşşün ky .dng
ehehe ben bugun cerez parası alıp çekildim köşeye :)
ayrıca altın tahtasını son kontratı kontrolume aldım :) piyasanın buyuk oyuncularındanm ona gore :P yaklaşmayın basarsam pıyasa cokebilir :P
dax %1.41 artı, dow %0.4 artı burası 300 de mal dönüyor...orası zirve yeniledi burası ayağı toprağa bakıyor..15 dklıkdlarda NU var VOB da...fiyat ikinci demesinde, de boll bandın üstüne yapışamadı...yapışanın **...full şort geceye..
selçuklu patron sen sevdiğimiz bir bollinger bandcısın abi..dikkat et bai..bollinger affetmez
[QUOTE=abka;145078]geceye long..kısa girsek daha iyi olurdu..ama sistem al da..[/QUOTE]
Böyle günlerde sistemde çalışmaz, histemde. İllaki oynıycaksak yazı tura usulü hiç değilse % 50 şans.
istanbul için ''sudan korksaydık,sokağa çıkmayız'' demek lazımüüü
geceye longum ... son kararım .. ralli ralli ralli .. dow kapanış tahminim .. 10.001,11 kayıtlara geçsin ..
İş Yatırım tam anlamıyla PY liğe soyunmuş sabahtan beri bir Short Bir long tarafında gitti geldi şimdi bakıyorum geceye 7 kontrat pozu kalmış. EFG canımızdan bezdirirken bunlarda günlükde canımıza okuyor :(:(:(
[quote=temese;145047]sn abka aynı sorun bende de var
ama aramadım bile
alıştım artık..[/quote]
Sanko da aynı sorun herkeste var.. Bi de donuyor ekran
Sanırım ağalar kasıtlı yapıyor bunu.. Düzeltmek istemiyorlar
Tam piyasa bi yöne koptu gidiyor . Mal basacaklar. Tak ekran donuyor..
SANKO. ucuz etin yahnisi işte bu...
Ama bunu halletmezlerse yakında bırakıcam..
Terminal donması ne demek.. Hangi iletişim çağında yaşıyoruz ?
AYY kapanışta 17:15:00 MaRBAS nası alarak çizdi ekranı.... 170 kontrata yakın tek kalemde.. [B]Long[/B] mu kalsaydım ne....
[U]Dow dan korktum.. Çok erken yükseldi..[/U] FLATIM. paraya doydum ) biraz ara vermem gerek
geceyede Zero İşlem Short Devam( Z.İ.S.D.)
herkese iyi akşamlar