[quote=enorton;145095]Selçuklu abi forumlara bakıyorum ikimizden başka long yok :::[/quote]
olurmu öyle..ben varım..sn abka var...başka kimse yok sanırım :)
Printable View
[quote=enorton;145095]Selçuklu abi forumlara bakıyorum ikimizden başka long yok :::[/quote]
olurmu öyle..ben varım..sn abka var...başka kimse yok sanırım :)
[QUOTE=Astatin;145101]şaka bir yana dj %1,5 eksi kapar burası -1000 gap yaparrrrrrr..iyi akşamlarrrrrr..[/QUOTE]
Gökhan da öyle diyor
sevinmen gerekir :::
[QUOTE=enorton;145095]Selçuklu abi forumlara bakıyorum ikimizden başka long yok :::[/QUOTE]
enorton patron ... projeksyon belli .. ralli ralli ralli ralli ..:D
[quote=YAVUZHAN;145097]yarın çok önemli hale geldi..
final günü olabilir..[/quote]
yok patron..final bu akşamdı...derya deniz mal kitlediler.... :) umarım..
-1000 gap diyorum.. :)..
dow kapanış 9999.01
ltf kayıtlara geçsin..
[QUOTE=Astatin;145106]yok patron..final bu akşamdı...derya deniz mal kitlediler.... :) umarım..
-1000 gap diyorum..çıkarmadan :)[/QUOTE]
he final bugündü patron dibi gördük .. hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun ...
[QUOTE=VOBiX;145103]Gökhan da öyle diyor[/QUOTE]
eleman 16.55 de full long diyodu demekki değiştirmiş kararını, sistemler nasıl girdi geceye tolga?
Bu arada asti, gecen gün küfrediyordun matrikse yok AL oku kayboldu ben alışta girerdim falan diye... Noldu bugün al verdi aldın mı?
90 bin dollar olmasın hadi 90 milyon olsun
[quote=selçuklu;145105]enorton patron ... projeksyon belli .. ralli ralli ralli ralli ..:D[/quote]
patron projeksiyon belli
yatay yatay yatay .lelele
Ya beyler dow bu akşam 9600 üstünde kapatır bej book elime geçti, nerden demeyin gizli bilgi... 4 harflilerde çalışan bıyıklı bi abla var o öyle dedi :D
bugün düne göre 25 puan kardayım bunada şükür
zarar etmedim en azından:)