[QUOTE=Astatin;145122]iki sinyal çarptı diye takip etmiyon galiba artık multipassı..sabah yazdımya 57100 al son sinyal deye....şşşş ayıbediyon emortım petrım:..::..:[/QUOTE]
Tamam işte sistem AL verdi ama sen aldın mı diyorum :D
Printable View
[QUOTE=Astatin;145122]iki sinyal çarptı diye takip etmiyon galiba artık multipassı..sabah yazdımya 57100 al son sinyal deye....şşşş ayıbediyon emortım petrım:..::..:[/QUOTE]
Tamam işte sistem AL verdi ama sen aldın mı diyorum :D
[QUOTE=YAVUZHAN;145100]90 milyar usd olduğundan eminmisin ?[/QUOTE]
İstanbul bir yana, Güney Trakyada küçükbaş hayvan kalmamış. TMO un ve köylünün açık tahıl yığınlarıda selle gitmiş. Ekili bahçe ve tarlalarda tamamen harap. rakamlar tahmin tabi her kes bir rakam atar ortaya.
gece kısa..ataklar satışla karşılandı ve zayıf hala..cistemler kısa vadeliler alda..ama sınırda..
[quote=enorton;145126]Tamam işte sistem AL verdi ama sen aldın mı diyorum :D[/quote]
ne alcam..sistemin ** :D:D:D son barda karar (histem+sistem)/2 ile verilir emortım...:)
KUIN graliçe...bir smaç, bir plonjon o da yoksa bir şaplak çak şu DJ e
[QUOTE=QUEEN;145128]gece kısa..ataklar satışla karşılandı ve zayıf hala..cistemler kısa vadeliler alda..ama sınırda..[/QUOTE]
abla bi maşet atsana .. dow 10.000 olsun .. sana zahmet .. .boks..boks.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;145054]57375 ten LONG lar flat..... yeter yoruldum. Aganın bugünkü bana verdiği para 1500 YTL..sagol agam. yüzünü kara çıkarmıycam
GECEYE FLAAT...
Bugün aldığımı yarın sana geri vermek istemyorum.... yükselsin ya da düşsün..Uyuycam biraz : )[/QUOTE]
helali hoş olsun da bugün kaç puan yakaladın
[QUOTE=Astatin;145130]KUIN graliçe...bir smaç, bir plonjon o da yoksa bir şaplak çak şu DJ e[/QUOTE]
avatar manşet olunca... yön döndü demek olcak..şimdi smaç zamanı..bloklar guvvatlı..:D
[QUOTE=VOBiX;145125][COLOR="Blue"]En son kısaymış full short demiş[/COLOR]
[COLOR="Green"]Medium harici long medium 28.08.2009dan beri short[/COLOR][/QUOTE]
Abi tamam Tolganın sistemleri AL da, medium da sabah gap la AL a geçer... Cümleten geçmiş olsun shortçulara... Hani bi gece Paulson bi açıklama yapmıştı da sabah vob tavan olmuştu... 18 Eylül müş nerdeyse bir yıl olmuş... Sabah öyle bir gapa hazrılıklı olun (inşallah tersi olmaz) :::
[quote=parderi;145127]İstanbul bir yana, Güney Trakyada küçükbaş hayvan kalmamış. TMO un ve köylünün açık tahıl yığınlarıda selle gitmiş. Ekili bahçe ve tarlalarda tamamen harap. rakamlar tahmin tabi her kes bir rakam atar ortaya.[/quote]
tam hasar raporu çıkarabilecek bir yapı zaten yok bizde.3 aşağı 5 yukarı açıklarlar bir rakkam.
ancak 90 milyar çok acayip bi para o yüzden dikkatimi çekti.
şayet öyle olsa piyasalarda çok daha fazla etkileri olurdu diye düşünüyorum.
neyse 29 insanımız hayatını kaybetti bu olayda hasar olayını maddiyata bağlamayalım.
[quote=küçük_k;145116]walla son anda karı görünce bastım longları.. Makasın fazla açık olması beni tedirğin etti.. Aslında long girmek niyetindeydim..gece uzun.. Uzun zamandır ilk defa malsız yatıcam..[/quote]
:))):))):))):))):):):):):):..::..::..::..::d:d:d:d
[QUOTE=QUEEN;145133]avatar manşet olunca... yön döndü demek olcak..şimdi smaç zamanı..bloklar guvvatlı..:D[/QUOTE]
Abla senin eski avatar güzeldi, ona dönsene... Hani hareketli falandı...