-
Acı yoksa kazanç ta yoktur!
>
> Acıyı kabullenirseniz, daha olgunlaşacaksınız ve gelecek sizin
> için
> daha verimli olacak.
>
> Yaptığınız işin size zahmet, ızdırap verdiğini düşünmeyin,
> çünkü bu iş
> ve zahmet için her zaman bir sebep vardır. O halde acı ile
> karşı karşıya
> gelmekten çekinmeyin, göğüslediğiniz bu acı için, ileride
> mutlak bir mutluluk sizindir...
-
[QUOTE=selçuklu;145131]abla bi maşet atsana .. dow 10.000 olsun .. sana zahmet .. .boks..boks.[/QUOTE]
bugün deel..55000e gelelim bakacayız..ters zamanda isteme benden..üüü..dowu takan varmıki..iki gündür.. artı biz eksi.dng
-
[QUOTE=ordi;145138]Acı yoksa kazanç ta yoktur!
>
> Acıyı kabullenirseniz, daha olgunlaşacaksınız ve gelecek sizin
> için
> daha verimli olacak.
>
> Yaptığınız işin size zahmet, ızdırap verdiğini düşünmeyin,
> çünkü bu iş
> ve zahmet için her zaman bir sebep vardır. O halde acı ile
> karşı karşıya
> gelmekten çekinmeyin, göğüslediğiniz bu acı için, ileride
> mutlak bir mutluluk sizindir...[/QUOTE]
İnşallah sonunda mutluluk vardır, yoksa mazoşist olacağım bu gidişle...
-
[QUOTE=enorton;145137]Abla senin eski avatar güzeldi, ona dönsene... Hani hareketli falandı...[/QUOTE]
hoplayan gızlarmı..gözmü
-
[QUOTE=Astatin;145129] Ulan dün sistem 57.100 den AL vermişti, alsana Asti üwww :( Yedik 1000 puan gapı, histemin...[/QUOTE]
Asti senin yarın sabah ki ilk mesajını şimdiden alıntıladım :..:
-
[QUOTE=QUEEN;145141]hoplayan gızlarmı..gözmü[/QUOTE]
Saçlarını savuruyordu hani :D
-
[QUOTE=enorton;145143]Saçlarını savuruyordu hani :D[/QUOTE]
bak bu kızlara bakarken voba bakamıycaksın..100 puan haşırtos:D..neyse böyle olsun bakalım..
-
[QUOTE=QUEEN;145139]bugün deel..55000e gelelim bakacayız..ters zamanda isteme benden..üüü..dowu takan varmıki..iki gündür.. artı biz eksi.dng[/QUOTE]
ayıp ediyon abla valla .. üüüüüüüüü:(:(:( .. ben manşet atacam dowa bu akşam .. iyi seyredin .. :) yılın en yükseğinden kapatacak .. ralli ralli ralli ..
[IMG]http://www.volleyballsaskatoon.ca/images/Voleyball_Animation_8.gif[/IMG]
[IMG]http://www.volleyballsaskatoon.ca/images/Voleyball_Animation_5.gif[/IMG]
-
dow pek tekin durmuyor ya hayır olsun bakalım ?
avrupa kapandıktan sonra kırmızıları giyerse astatinin dediği gibi final oynanmış,kupa ve madalyalar dağıtılmış olabilir :)
-
[QUOTE=QUEEN;145144]bak bu kızlara bakarken voba bakamıycaksın..100 puan haşırtos:D..neyse böyle olsun bakalım..[/QUOTE]
Biraz gözümüz gönlümüz açılsın yaw, at görmekten kendimi hipodromda gibi hissediyorum :D
-
[QUOTE=stonhand;145120]Yatay piyasada herkese ekmek var aslında dün kapattığımız yerin 2 kademe aldıntan kapadık oldu bitti artık bir yöne kopacaksa yarın kopsun ben zarar etmeyede razıyım
Geceye 57325 shortlarla devam DOW açılışta artı açtı kapanışta basmaları lazım, üstüne Dyhol ü kapanışta deli gibi çizdiler yarın devamının gelmesi lazım ve bugünden sonra doğanlarda öyle her babayiğit mal taşıyamaz bir anda çizerler korkusu bugün kalplere işlendi.[/QUOTE]
cesaretin sisteminden kardeşim
-
3. haftaya giriyorum 59500-57300=2200 puan kar yarın gap yapıp bunu açması lazım.