-
[QUOTE=enorton;145174]Evet gün boyu tv de izledim, gerçekten çok büyük... Allah daha beterinden korusun... İnşallah önce Basketbolda sonra Futbolda milli takımlarımız galip gelir de birazcık da olsa moral olur halkımıza...[/QUOTE]
Sıra futbolda, tebrikler 12 dev adam .brv.brv.brv
-
Evet doğrudur..Emortompetrım ın çizdiği boğa vardır.En uçta halka içinde görünen yani.Ama o aslında o bir boğa değildir. Hatta buzağı bile değildir..Bir buzağı biblosudur..Buyrun kanıt..Şincik biblo buzağının poposuna dayalı olan suikast silahını görüyorsunuz..Gez- Göz-Arpacığı askerlik yapmamış veya silah tutmamış arkadaşlar için kolaylık olsun diye işaretledim.. Bu derece öküzsel boyutta bir silah olamayacağına göre veya dev tapanca biblosu diye bişey olmayacağına göre, silahın boyu normaldir..O boyda ve canlı bir buzağı olmayacağına göre ise oda bir biblo buzağıdır..esasen biblo olduktan sonra boğa, öküz, manda, camış veya buzağı olmasının bir öenmi yoktur.. Zaten ne olurs aolsun kıçında bir silah patlamak üzeredir..Buyur kardeşim ispatlı resimli, kanıtlı..
[IMG]http://i27.tinypic.com/11b0zns.jpg[/IMG]
-
[quote=QUEEN;145188]çok fena yağmur yağıyo istanbulda ..yazık..[/quote]
yok küresel ısınmaydı, yok kuraklıktı,barajların dibi görünüyordu zart zurt...babalar BUĞDAY da hayatlarının manipülasyonunu yaptılar GLOBAL babalar diyom yani açın bahın buğday grafına nirden nire gitti.tabii bu arada tüm dünyada kıtlık kuraklık küresel ısınma sallamaları...
sonuç ne? GLOBAL BABALAR vurdu vurgunu şimdi KY hem cıbıl hemde sırılsıklam :o
hatırlarsanız geçen sene evvelsi sene istanbul da özellikle aman suyu idareli kullanın uyarıları vardı ya hepsi hikaye ya...hepsi GLOBAL BABALARIN işi..
paranın çeviremeyeceği dümen yok abi!
-
[quote=SEYYAH;145189]dünden kalan SHORT lar 100 pıvan bıraktı.rezillik...500 pıvan karı gördük vermedik sisteme uyacağız diye.o eyle buhar oldu onnan sonna LONG sinyali geldi 57.100 den LONG ladık mı? evet onnanda 500 pıvan kara fit olmadık realize etmedik geceye bu mallarlan girdik.[B]iyice çivisi çıktı işin...[/B]
la ben bileydim beyle olcanı bakar mıydım sisteme sinyale.hesap kitap yapıyorum kendi giriş çıkışlarımı 4/5 bin pıvan kalacaktı son 10 günde kendim işimi görsem.şindi ne var elde 3 ün 1 i...
yarında bu 57.100 LONG larla aşağı GAP yirsek ohhh tadından yinmez olur...[/quote]
sistemlerin kazanacağı zaman yaklaşıyor demek:)))
-
[QUOTE=SEYYAH;145189]dünden kalan SHORT lar 100 pıvan bıraktı.rezillik...500 pıvan karı gördük vermedik sisteme uyacağız diye.o eyle buhar oldu onnan sonna LONG sinyali geldi 57.100 den LONG ladık mı? evet onnanda 500 pıvan kara fit olmadık realize etmedik geceye bu mallarlan girdik.iyice çivisi çıktı işin...
la ben bileydim beyle olcanı bakar mıydım sisteme sinyale.hesap kitap yapıyorum kendi giriş çıkışlarımı 4/5 bin pıvan kalacaktı son 10 günde kendim işimi görsem.şindi ne var elde 3 ün 1 i...
yarında bu 57.100 LONG larla aşağı GAP yirsek ohhh tadından yinmez olur...[/QUOTE]
Abi yarın sabah 1000 puan artı gap var, merak etme. 4 harflilerde çalışan bıyıklı ablalardan öğrendim dow bu gece 9600 u kırar...
Bugün msn konferansta biri anlattı tam bizim durumu açıklıyor buarada;
[B]
İki borsacı yolda yürüyormuş, o gün piyasa durgun iş yok canları sıkkın. Biri yerde bi pislik görmüş demiş ki, onu diline sürersen sana 2000 lira. Öbürü almış sürmüş ve 2000 i kapmış... Yürümeye devam etmişler, yine yerde bi pislik var. Bu sefer diğeri demiş ki şu pisliği diline sürersen sana 2000. O da alıp sürmüş ve 2000 lirayı almış.
Sonra diğeri demiş ki, ee noldu şimdi. Biz ne yaptık? Elde avuçta bişey yok, boşu boşuna pok yedik. Diğeri demiş ki; olur mu hiç 4000 işlem hacmi yaptık :D[/B]
Bugün bütün forumlara baktım herkes deli gibi işlem yapmış, aracı kurumlar zengin oldu...
-
[QUOTE=SEYYAH;145192]yok küresel ısınmaydı, yok kuraklıktı,barajların dibi görünüyordu zart zurt...babalar BUĞDAY da hayatlarının manipülasyonunu yaptılar GLOBAL babalar diyom yani açın bahın buğday grafına nirden nire gitti.tabii bu arada tüm dünyada kıtlık kuraklık küresel ısınma sallamaları...
sonuç ne? GLOBAL BABALAR vurdu vurgunu şimdi KY hem cıbıl hemde sırılsıklam :o
hatırlarsanız geçen sene evvelsi sene istanbul da özellikle aman suyu idareli kullanın uyarıları vardı ya hepsi hikaye ya...hepsi GLOBAL BABALARIN işi..
paranın çeviremeyeceği dümen yok abi![/QUOTE]
bişeyi de düşünerek yapsınlar şu memlekette..altyapı sorununu çözememişsin daha.. hemde istanbulda ..ne deseler boş..icraat yok işte..normal bi yağmurda bile kriz çıkıyo memlekette..biraz fazla yağınca afet oldu ya..olmayacak işler hep burda..:confused:üüüüüü
-
[QUOTE=Astatin;145191]Evet doğrudur..Emortompetrım ın çizdiği boğa vardır..Ama o aslında o bir boğa değildir. Hatta buzağı bile değildir..Bir buzağı biblosudur..Buyrun kanıt..Şincik biblo buzağının poposuna dayalı olan suikast silahını görüyorsunuz..Gez- Göz-Arpacığı askerlik yapmamış veya silah tutmamış arkadaşlar için kolaylık olsun diye işaretledim.. Bu derece öküzsel boyutta bir silah olamayacağına göre veya dev tapanca biblosu diye bişey olmayacağına göre, silahın boyu normaldir..O boyda ve canlı bir buzağı olmayacağına göre ise oda bir biblo buzağıdır..esasen biblo olduktan sonra boğa, öküz, manda, camış veya buzağı olmasının bir öenmi yoktur.. Zaten ne olurs aolsun kıçında bir silah patlamak üzeredir..Buyur kardeşim ispatlı resimli, kanıtlı..
[/QUOTE]
Abi geçmiş mesajları okudun mu bilmiyorum ama yarın sabahki senin ilk mesajını şimdiden alıntı yaptım bile :D
-
[QUOTE=Astatin;145191]Evet doğrudur..Emortompetrım ın çizdiği boğa vardır..Ama o aslında o bir boğa değildir. Hatta buzağı bile değildir..Bir buzağı biblosudur..Buyrun kanıt..Şincik biblo buzağının poposuna dayalı olan suikast silahını görüyorsunuz..Gez- Göz-Arpacığı askerlik yapmamış veya silah tutmamış arkadaşlar için kolaylık olsun diye işaretledim.. Bu derece öküzsel boyutta bir silah olamayacağına göre veya dev tapanca biblosu diye bişey olmayacağına göre, silahın boyu normaldir..O boyda ve canlı bir buzağı olmayacağına göre ise oda bir biblo buzağıdır..esasen biblo olduktan sonra boğa, öküz, manda, camış veya buzağı olmasının bir öenmi yoktur.. Zaten ne olurs aolsun kıçında bir silah patlamak üzeredir..Buyur kardeşim ispatlı resimli, kanıtlı..
asti kardeşimin boğa biblosuna nazarboncuğu takıyorum..:D:::
-
[quote=enorton;145196]Abi geçmiş mesajları okudun mu bilmiyorum ama yarın sabahki senin ilk mesajını şimdiden alıntı yaptım bile :D[/quote]
okudum okudum..:) senin olası mesajını da ben hazırladım :) bakalım hangisi ifşa olacak
:..:
-
ayyy.. dow düşüyo yazıııkkk..haha..aman erken sevinmeyelim..hahah
-
Vade başından itibaren
[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/7949/adsztr.jpg[/IMG]
-
[quote=Astatin;145184]yettim yavuzhan..allllll...NU falan yok **...ama fiyatı taip ediyor ve tepede..tam trend üzerinde..sen 15 puan bas ben 50 basarım..djı e olmazsa geleceğine - fdj e yani....cci yatay, momentum NU ....onaylamıyo abi göstergeler..üwwwwww... herşey olabilir, 20 puan geri gelirgösterge düzelir sonra 100 puanda çıkar **...
[IMG]http://i31.tinypic.com/1sfrkn.jpg[/IMG][/quote]
heheheh..grafın güncel halii..buyur trendline kırılmış olmuş bize friendline..momentum onceki grafta onune bakarken şinci toprağa bakıyor NU netleşmiş..CCI zaten zortingendi..9525 altında saatlik kapanış yaparsa...ver küsküyü
..ama herşey olabilir..üww
[IMG]http://i26.tinypic.com/2s6ppvb.jpg[/IMG]