-
[QUOTE=enorton;145196]Abi geçmiş mesajları okudun mu bilmiyorum ama yarın sabahki senin ilk mesajını şimdiden alıntı yaptım bile :D[/QUOTE]
"Kılavuzu Halo olanın portföyü zarardan kurtulmaz." diye vobsözü vardır bilir misin. NAzar etme pozsiyonlara..kom
-
daha manşeti atmadım .. top düşerken manşet atılır ... dow az daha düşsün geliyor manşet .. enorton patron rahat ol .. yarın takacaz boynuzu ... :):)
-
pastada büyükler long ama biz düşüyoruz vade başından beri..nasıl yorumlamalı..
-
[QUOTE=selçuklu;145203]daha manşeti atmadım .. top düşerken manşet atılır ... dow az daha düşsün geliyor manşet .. enorton patron rahat ol .. yarın takacaz boynuzu ... :):)[/QUOTE]
patron sizin bloklar zayıf..belki manşetle kurtarırsın..ama sert vurdum 3 metreye..zor kurtarırsın.boks.:)
-
[QUOTE=QUEEN;145204]pastada büyükler long ama biz düşüyoruz vade başından beri..nasıl yorumlamalı..[/QUOTE]
PAsta masta hikaye şeklinde yorumlamalı.
-
[QUOTE=QUEEN;145205]patron sizin bloklar zayıf..belki manşetle kurtarırsın..ama sert vurdum 3 metreye..zor kurtarırsın.boks.:)[/QUOTE]
vurursun tabi .. buldun garibanları .. bide sen vur .. üüüüüüüüüüüü
geliyo manşet ...boks..boks..boks..boks.
-
[QUOTE=QUEEN;145199]ayyy.. dow düşüyo yazıııkkk..haha..aman erken sevinmeyelim..hahah[/QUOTE]
Bej book bekleniyor, normal bu düşüş...
-
[QUOTE=selçuklu;145207]vurursun tabi .. buldun garibanları .. bide sen vur .. üüüüüüüüüüüü
geliyo manşet ...boks..boks..boks..boks.[/QUOTE]
Queen abla eski millilerden hafife alma sakın..boks.
-
[QUOTE=enorton;145208]Bej book bekleniyor, normal bu düşüş...[/QUOTE]
saat kaçta emortım patron.. ona göre manşetleyecem .. .boks..boks.
-
[QUOTE=enorton;145208]Bej book bekleniyor, normal bu düşüş...[/QUOTE]
bej bookk ...bi smaç daha geliyo...:p:Düüü
-
9490 tutmazsa..450..üüüüwww ..astii..
-
[quote=QUEEN;145212]9490 tutmazsa..450..üüüüwww ..astii..[/quote]
gı bi sus...gı bi sus...get bebelerlen oyna sus açma şom ağzını gı...
LONG uz gı... kendini düşünme bizi düşün gı...
biz derken emortım ve kendim şahsen bizzat benden bahsediyorum...:::