[QUOTE=QUEEN;145235]enorton..o bej kitabe miydi..[/QUOTE]
Evet başka açıklama yok yahoo finance da
[url]http://finance.yahoo.com/[/url]
Printable View
[QUOTE=QUEEN;145235]enorton..o bej kitabe miydi..[/QUOTE]
Evet başka açıklama yok yahoo finance da
[url]http://finance.yahoo.com/[/url]
[quote=selçuklu;145233]daha manşetlemedim .. gardımı alıyorum .. son yarım saat manşetleyecem .boks..boks..boks. ..
şövalye patron daha şelale başlamadı bence .. böyle şelale düşüşü olmaz olsun .. üüü ..[/quote]
patron rallide çok iginç başlamıştı bu dalganın kökü böyle idare edeceksin artık kopar yakında eli kulağında ben imkb100de önce 38 sonra 35 bin bekliyorum oradan tepki gelir
daha kışa hazırlık yapması gerekir ayuların.heyk
bu da 09.09.09 anısına yeni avatarım.. hayırlı olsun.. :D
üwww deyip korkanlar sağ ayağının baLparmağını oynasın.. :..:
not:fotoğraftaki zat-ı şahane bizzat benim :::
%50 geri aldı her an başlayabilirler gömmeye...
[QUOTE=SEYYAH;145241]%50 geri aldı her an başlayabilirler gömmeye...[/QUOTE]
ne güzel gonuşuyosun gızz..:)
[QUOTE=martoniki;145240]bu da 09.09.09 anısına yeni avatarım.. hayırlı olsun.. :D
üwww deyip korkanlar sağ ayağının baLparmağını oynasın.. :..:
not:fotoğraftaki zat-ı şahane bizzat benim :::[/QUOTE]
Aa iftira etme kendine. Yakın çekim yapmasan çokta sempatikmişsin. Tavsiye edebileceğim bir tipsin yani..kom
[quote=QUEEN;145242]ne güzel gonuşuyosun gızz..:)[/quote]
gı bi sus diyom gı...saçını başını yolarım gı senin ahıllı ol gı .dng
alıyorlar hahahahah :::
şimdide veriyollar...
[quote=parderi;145243]Aa iftira etme kendine. Yakın çekim yapmasan çokta sempatikmişsin. Tavsiye edebileceğim bir tipsin yani..kom[/quote]
Fotodaki hiddetim aga'yadır. Kaç gündür maymuna çevirdi bizi :D
Yüzyılın ikinci analizini de yapıyorum ağalar... Biz bosnayı yenersek yarın artı gap, yenilirsek ya da berabere kalırsak eksi gap var... 20 dk sonra belli olacak yani...
[quote=enorton;145246]Yüzyılın ikinci analizini de yapıyorum ağalar... Biz bosnayı yenersek yarın artı gap, yenilirsek ya da berabere kalırsak eksi gap var... 20 dk sonra belli olacak yani...[/quote]
yenilirsek veya berabere biterse dünya kupası hayal mi oluyor?
[QUOTE=SEYYAH;145247]yenilirsek veya berabere biterse dünya kupası hayal mi oluyor?[/QUOTE]
yenilirsek tamamen bitiyor, berabere kalırsak hayal :D
[QUOTE=sovalye;145239]patron rallide çok iginç başlamıştı bu dalganın kökü böyle idare edeceksin artık kopar yakında eli kulağında ben imkb100de önce 38 sonra 35 bin bekliyorum oradan tepki gelir
daha kışa hazırlık yapması gerekir ayuların.heyk[/QUOTE]
çıkarken böyle çıkmıyordu meret .. düşerken uyuzlaştı ... kopacaksa kopsun şövalye patron .. yeni tepe olmasa bile alçalan bi tepe bekliyorum ben ..
böyle düşersede jübilemi yaparım artık .. hayırlısı .. :):)