cümleten iyi geceler ..erken yatacam biraz .. atın üstünde yorulduk .. .uyk.uyk
Printable View
cümleten iyi geceler ..erken yatacam biraz .. atın üstünde yorulduk .. .uyk.uyk
[QUOTE=martoniki;145260]Bir zamanlar çok ARZU'lu bir bayan voleybol milli takımımız vardı..
Benle yaşıt veya büyük olanlar hatırlar belki..
Arzu Can, Arzu Savaş, Arzu Göllü.. Ne muhteşem üçlüydüler üwwwww :..:[/QUOTE]
arzu göllüyü iyi tanırım..eczacıbaşından..çok maç yaptık..ama hep yenildikk..ozamanlar onlar şampiyondu..
bu kapanış kimseyi üzmez..future ola hayrola..sabah görümcem gelcek yuaw bakamayacağım..ne yapsam..
dolar neden çıkıyor..bilen varmı..
Abi sel olmuş, millet ölmüş. Bir sürü şirketin malları telef olmuş bu sırada bazı leş kargaları da toplanmış yağma yapıyor... Şaka gibi değil mi, plazma bile yakalayan olmuş... şuanda skyturk u izliyorum tam bir rezalet... Türkiye bu hale geldi, malesef onur gurur iki paralık oldu... Sadakaya ve yardıma alıştırılan milleti sonu işte... Sadaka kültürümüzde vardır diyenlere ithaf olunur... Millet arabaların içinde can çekişirken, kurtarılmayı beklerken diğerleri de porselen tabak, ütü vs. topluyor selde... Hem de 3-5 çapulcu değil, yaşlı başlı adamlar kadınlar...
[QUOTE=enorton;145266]Abi sel olmuş, millet ölmüş. Bir sürü şirketin malları telef olmuş bu sırada bazı leş kargaları da toplanmış yağma yapıyor... Şaka gibi değil mi, plazma bile yakalayan olmuş... şuanda skyturk u izliyorum tam bir rezalet... Türkiye bu hale geldi, malesef onur gurur iki paralık oldu... Sadakaya ve yardıma alıştırılan milleti sonu işte... Sadaka kültürümüzde vardır diyenlere ithaf olunur... Millet arabaların içinde can çekişirken, kurtarılmayı beklerken diğerleri de porselen tabak, ütü vs. topluyor selde... Hem de 3-5 çapulcu değil, yaşlı başlı adamlar kadınlar...[/QUOTE]
evet insan utanıyo..üüü
Bizim şu finans sorumlusu IMF li bıyıklı yabancı genel müdür amcaya bi daha sorucam. Ayıp olucak ama..
Dow un 11 bini bizim de ,U100 50 bini görmeme ihtimali var mıymış )
[QUOTE=martoniki;145245]Fotodaki hiddetim aga'yadır. Kaç gündür maymuna çevirdi bizi :D[/QUOTE]
[QUOTE=martoniki;145260]Bir zamanlar çok ARZU'lu bir bayan voleybol milli takımımız vardı..
Arzu Can, Arzu Savaş, Arzu Göllü.. Ne muhteşem üçlüydüler üwwwww :..:[/QUOTE]
resimdeki abi senmisin abi ::: çokh sanatsal bi yüz ifaden var gayri.
sevinç hüzün aşk vsvs herbişeyi aynı anda yansıtabiliyosun resminşayne :::
gece vakti beni güldürdün yazına sağlık, bi zamanlar ben de Halil'i izleyip terse oynardım ta ki kaybolana dek bi de az sonra 5 dk sonra demesi yok mu sanki borsanın AĞA SI O...
ahanda analiz ::: shortcuları sevindirecek longcuları bi sure daha uzecek bisey ama amator olarak yorum yapmak istedi canım :)
IMKB30 spot günlük verilere bakıldığı vakit altakı ıkı ındıkatorumuz ne ara kesismişşe kırmızı çizgi yönü hareket yönünü belirlemiş.. ikinci bir kesişmeye kadarda bu yonu korumus. son kesişmeden sonra düşüş başlıyore ve paralelel olarak devam ediyorlar.. bu durumda düşüş devam edecek gorunuyor.
longcular için iyi haberimiz ise çizgiler cok yakın ve keşişme sonrası hareket yukarı olacak gibi gorunuyor kırmızı zaten dip seviyelerde ki bu bize yukselişin yakın oldugunu gosteriyor. üj vakte kadar fıllayacaz desek yeridir. ama şimdilik düşüş konusu devam edecek (tam falcı gibi oldu paso ümit paso ümit )
kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir , kelin ilacı olsa başına sürer , yarın bigun " yok ben para kaybettim " , " aman senı dınledım bittim" demeyun :::::::::
[quote=martoniki;145260]Bir zamanlar çok ARZU'lu bir bayan voleybol milli takımımız vardı..
Arzu Can, Arzu Savaş, Arzu Göllü.. Ne muhteşem üçlüydüler üwwwww :..:[/quote]
Arzu Göllü' nün ...::: hastaydım ben.. Daha küçüktüm o zamanlar :))
1 ve 2 durumları ne kadar da benziyor.. Indikatörlere dikkat...
Bakalım ne yapacak..