günaydın
Printable View
günaydın
günaydın..
[quote=QUEEN;145283]çok veri var..önemli..c baykuş cistem 57475 üstü long der..asti bizi kesecekler..[/quote]
gı yannış saymışım gı özür dilerim :p
bişey olmaz fotföyü yarıma katlamışsın.sorun deel az gapten bişey olmaz.zati gap olsa bile devam edip etmeyeceği meçhul gı üüü
[QUOTE=SEYYAH;145288]gı yannış saymışım gı özür dilerim :p
bişey olmaz fotföyü yarıma katlamışsın.sorun deel az gapten bişey olmaz.zati gap olsa bile devam etmeyeceği meçhul gı üüü[/QUOTE]
500 longlayacaktım gız..bekliyimmi..
[quote=QUEEN;145289]500 longlayacaktım gız..[B]bekliyimmi[/B]..[/quote]
tam adımına sordun :::
gı ben sağlıklı bakamıyore zarar yazdım son zamanlarda yorum filan yapamıyore...:o
[QUOTE=SEYYAH;145290]tam adımına sordun :::
gı ben sağlıklı bakamıyore zarar yazdım son zamanlarda yorum filan yapamıyore...:o[/QUOTE]
hheee sayamıyonda..de get...dng
[quote=QUEEN;145289]500 longlayacaktım gız..bekliyimmi..[/quote]
sisteme uy uy uy uy...:)
[QUOTE=Astatin;145278]Üwwwww ... O 4 kademenin **. Emortım, yaz petrım ilk mesajımı..üwwwww[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;145278]Ulan dün sistem 57.100 den AL vermişti, alsana Asti üwww Yedik 1000 puan gapı, histemin...[/QUOTE]
Günaydın herkese :D
la yuharıdaki emirleri silmiyorlar bunnar.tırı vırı bi açılış mı olcaktır nedir?
[quote=enorton;145293]Günaydın herkese :D[/quote]
abartma abartma..1000 puan he....dng
[QUOTE=SEYYAH;145294]la yuharıdaki emirleri silmiyorlar bunnar.tırı vırı bi açılış mı olcaktır nedir?[/QUOTE]
valla imfden korkuyorm çifte zarara olmasın..
Vay vay vay.. DOW F ya bak..... Bıyıklı yabancı dostum ne kadar da doğru söylemiş..
Ne olursa olsun 57800 görürüz bugün. [B]Geceye flat girdim...[/B]
[B][U]Ulusal 100 endeks 45000 geçerse alıcam. Yoksa yükseklerden shortluycam...[/U][/B]