FLAŞ FLAŞ FLAŞ....VOB da son 1 ayda long pozisyon açanlar hakkında Ergenekon soruşturması kapasmaında soruşturma açıldı...üwwwwwwww...yemedi dimi...yok yemez tabi :) :)
Printable View
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....VOB da son 1 ayda long pozisyon açanlar hakkında Ergenekon soruşturması kapasmaında soruşturma açıldı...üwwwwwwww...yemedi dimi...yok yemez tabi :) :)
U30 dünkü kapanışı 56614 yahu %1 artsa 57180+500 de makas koyun = 57680+20 de benden = 57700
el insaf nerden çıkardınız 1000 puanı yahu 58000 i geçsin kırsın gitsin amenna yoksa bugün spot eksi açarsa Boğa katliamı olur
Jani üstat daha uykusundan bile kalkmamış şimdi burda olsa tam mal basılacak gün derdi. Her yer yemyeşil VOB düne göre 1000 puanlık makasda yapmış AGA nerdesin duy sesimi hazır alıcı varken bas basabildiğin kadar bak bir daha bulamazsınnn haaaaa :):):)
atinalılar romalılar 57550 short actım gonul rahatlıgıyla longlayabılırsınız :)
BU SABAH 10:00’DA 2. CEYREK GSYH RAKAMLARI açıklanacak dikkat..
. Satış yiyebiliriz.
Dow future da aşağılara gelicek. Açılışının tersine bitiriyor günü hep. [U]İçimden Shortlamak geçiyor ama. [/U]
Bekliyecem bu sefer sabırlı davranıcam. 57700- 57800 aralığını bekliycem...
750 üzerinde saatlik kapanış olmadığı sürece şortumutlar korunabilir...aksi takdirde baya bi aksi takdir olur ..
[IMG]http://i27.tinypic.com/20ro31j.jpg[/IMG]
57750 - 58100 seviyeleri ciddi direnç,bu seviyeler aşılmadan piyasa zayıf kalmaya devam edecektir diye düşünüyorum.
bu arada dünden long kalan azınlığa tebrikler,azınlık her zaman kazanıyor :)
dün enerton selçukluya forumlarda hiç long kalan yok demişti,bende sevinmen lazım demiştim :)
altın kural 108 çalıştı yine :)
[quote=stonhand;145299]U30 dünkü kapanışı 56614 yahu %1 artsa 57180+500 de makas koyun = 57680+20 de benden = 57700
el insaf nerden çıkardınız 1000 puanı yahu 58000 i geçsin kırsın gitsin amenna yoksa bugün spot eksi açarsa Boğa katliamı olur[/quote]
Herkese günaydın....
Bravo Dr. Ston...tam isabet...
doğanlar nasıl başlayacak bakalım ?
[quote=stonhand;145300]Jani üstat daha uykusundan bile kalkmamış şimdi burda olsa tam mal basılacak gün derdi. Her yer yemyeşil VOB düne göre [U]1000 puanlık makasda yapmış AGA nerdesin[/U] duy sesimi hazır alıcı varken bas basabildiğin kadar bak bir daha bulamazsınnn haaaaa :):):)[/quote]
[U]Makasa çok güvenmeyin.[/U] Agam zaten yükseleceğini bildiği için bizi shortlatmak için + 1000 puan makas yukardan alabiliyor. O kapasite var.... Yoksa düşecek olsa pahalıdan alır mı agam. ? İşini bilir.. İşini bildiği için aga olmuştur..
dünden kalan 57200 longlarla arkaya yaslanmaya devam bugünden itibaren yukarıya yeni bir ralli bekliyorum
bana göre doganlar ın dibi buralar..dün oluşan hacim patlamasına göre konuşuyorum..
dyholden 2.000 lot alacagım..