asti flat..225 den...sistem halen alda kaldığından..kabus pozisyon 150 puan karla kapandı..aman diyim...işim var çıkıyorum..şartlı emirler girilmiştir
Printable View
asti flat..225 den...sistem halen alda kaldığından..kabus pozisyon 150 puan karla kapandı..aman diyim...işim var çıkıyorum..şartlı emirler girilmiştir
fdow 9600'a, fdax 5600'a dayanacak ama garantide 5.30'a verecekler. Piyasayı hiç hayırlı görmüyorum.
hhaaahha ..ben görümcemle çay içcem..350 pointt..byy..
dow artıyor diye geceye long girenler, sabah longlayanlar, ve inanılmaz bir şekilde dün geceye short girenler de sabahın ilk ışıkları ile paladan nasibini aldı,
imdi sıra yeni shortçularda sanırım, ne biçim bi piyasa oldu bu vob yahu, Allah full oynayana sabır versin.
[QUOTE=mozkan;145326]dow artıyor diye geceye long girenler, sabah longlayanlar, ve inanılmaz bir şekilde dün geceye short girenler de sabahın ilk ışıkları ile paladan nasibini aldı,
imdi sıra yeni shortçularda sanırım, ne biçim bi piyasa oldu bu vob yahu, Allah full oynayana sabır versin.[/QUOTE]
niye ya..sistem al vermediyse..zayıftık oyüzden şort girdim ben..
[quote=QUEEN;145327]niye ya..sistem al vermediyse..zayıftık oyüzden şort girdim ben..[/quote]
madem sistemlisiniz ve madem zayıfız neden kapadınız pozu :D
[QUOTE=mozkan;145328]madem sistemlisiniz ve madem zayıfız neden kapadınız pozu :D[/QUOTE]
ya işim var..görümcemi bekliyorum..tepkide gelir..kalsam yine şortlardım..
faprikaya aldıımız çikülata sarma makinasını satalım, bu şortlara hiç dokanmayalım. imza maykıl nayt.
57575 shortladım, sistem 57075 den shorta geçti daha :( Nolcak bu sistemlerin hali bilemiyorum :(
[quote=QUEEN;145329]ya işim var..görümcemi bekliyorum..tepkide gelir..kalsam yine şortlardım..[/quote]
Görümceden bu kadar çekinilirmi poz bıraksaydınız kerdan zarar edeceksiniz.
dışarıya göre korkunç zayıf kaldı piyasa DAX 2 günde 250 puana yakın yükseldi bizim vadeli sürünüyor.DOW FDOW desen keza öyle zirvelerine çok yakınlar...
ne oliy acaba bilmediğimiz bişey mi var?
düşebiliriz çok normal çünkü heyvan gibi yükseldi ama dışarısıda yükseldi şimdi onlar hala zirvelerindeyken bizim çakılmamız ilginç...
bakalım ne çıkacak arkasından.
aslında çıkacak olan belli...tabii ki PALA :::
.lelele.lelele.lelele.lelele İtiraf ediyorum AGA benim :::::::::
*****yü çözdükmü nedir yahu tamda 57700 de cortlamış arada benim shortlar 375 puan zarardan 400 puan kara bilem geçmiş Jani Üstadım nirdesin bi ses ver en azından gözün sevemmm
Asti Hocam sakın Üvvvvvvv yapma flata geçtiysen sen kaşındın Halilin uçacak dediği piyasada shortlanmazda ne yapılır yahu .lelele.lelele.lelele