ağlamak yok...usd deki manzarayı görünce hemde pariteye rağmen 57075 den şortum.. öğleen kadar yokum..şşşş...emortım :)
Printable View
ağlamak yok...usd deki manzarayı görünce hemde pariteye rağmen 57075 den şortum.. öğleen kadar yokum..şşşş...emortım :)
[QUOTE=SEYYAH;145333]dışarıya göre korkunç zayıf kaldı piyasa DAX 2 günde 250 puana yakın yükseldi bizim vadeli sürünüyor.DOW FDOW desen keza öyle zirvelerine çok yakınlar...
ne oliy acaba bilmediğimiz bişey mi var?
düşebiliriz çok normal çünkü heyvan gibi yükseldi ama dışarısıda yükseldi şimdi onlar hala zirvelerindeyken bizim çakılmamız ilginç...
bakalım ne çıkacak arkasından.
aslında çıkacak olan belli...tabii ki PALA :::[/QUOTE]
Gelişmekte olan ülkeler kategorisinde olduğumuz için kulislerde 2. Çin vakası içinde olabileceğimiz konuşuluyor.
saat dokuzbuçuktan sonra uyanabildim .. uzunları 57100 kapattım anca .. aynı yerdende kısayım .. bu pozda uzlaşacam sanırım .. şelale şelale şelale .. maymuna çevirdiler .. vay a*q ...üüüüüüüüü
[QUOTE=enorton;145331]57575 shortladım, sistem 57075 den shorta geçti daha :( Nolcak bu sistemlerin hali bilemiyorum :([/QUOTE]
enorton patron sen golü atmışın .. ben uyuyakalmışım ... üüüüüü
Dolar vadeliye bakın,o bile yeter projeksiyonu göstermesi icin..:)
Herkese önerim pozisyon almadan önce kahvaltı edin ) Bana heep uğurlu geliyoır..
Bi geldim 56900 olmuş. flattım 56900 long.
Türkiye IMF ile kesinlikle anlaşacak bunu unutmayın
[U]Ama temkinliyim... Yurtdışı halen yüksek...[/U]
Bu arada USD/TL sabah eksideyken şimdi artışta ters indikatör garanti long tarafında en fazla alıcı halilde ralli demiş daha ne istiyonuzzz
[quote=selçuklu;145337]saat dokuzbuçuktan sonra uyanabildim .. uzunları 57100 kapattım anca .. aynı yerdende kısayım .. bu pozda uzlaşacam sanırım .. şelale şelale şelale .. maymuna çevirdiler .. vay a*q ...üüüüüüüüü[/quote]
500 puana güzel bir uyku çektin yani patron :)
kuzu dün 2000 point diyordu..
henüz -400 deyiz...
kuzu sinsi bekliyor...
56700/850 aralığı destek olarak çalışmıştı dün ve evvelsi gün.
bakalım bu sefer tutacakmı ?
trade satışa geçti bu arada..
EUR/USD paritesine rağmen içeride doların ateşi yükseliyor...var bişey ama ney?
56600 destek var.