[quote=selçuklu;145355]larossian patron boşver abi desteği falan ..
düşelim abi güzel bi şelale olsun artık lütfen .. üüüüüü[/quote]
Düşecez ama desteklerde bekleyeceklerdir.:)
Printable View
Düşecez ama desteklerde bekleyeceklerdir.:)
[QUOTE=YAVUZHAN;145358]arzular şelale galiba :::[/QUOTE]
he abi nerde o eski şelaleler ..
Aslında destek belirtme sebebim oraya gelince satıp 100-200 puandan tekrar veresiniz diye ama uyguluyormusunuz bilmiyorum.:..::..:
s.a günaydınlar hocam alka ve mndrs derinlik alabilirmiyim
[quote=derya78;145362]s.a günaydınlar hocam alka ve mndrs derinlik alabilirmiyim[/quote]
Hocam forumları karıştırdınız galiba burası VOB topiği ne alaka Alka ve Mndrs derinlik yahu .brv.brv.brv
[quote=Larossıan;145361]Aslında destek belirtme sebebim oraya gelince satıp 100-200 puandan tekrar veresiniz diye ama uyguluyormusunuz bilmiyorum.:..::..:[/quote]
şahsen ben o tür hareketleri hiç beceremiyorum abi..
mesela 600 e verip 200/300 yukardan yeniden satayım deseydim piyasa benden sonra 56200 e 1 dk da inerdi :..:
56600 altında 1000 puanlık bir şelale öngörüm var.
[quote=stonhand;145363]Hocam forumları karıştırdınız galiba burası VOB topiği ne alaka Alka ve Mndrs derinlik yahu .brv.brv.brv[/quote]
burası vob ise anasayfadaki hisse senetlerinin topikleri neden var
Ula genemi 56900 be illa bir 57 gösteripdemi göçecek bu piyasa garanın %3 eksisi olmasa çok rhat artıya geçecek ancak allahtan garan ayuların yanında
[QUOTE=stonhand;145368]Ula genemi 56900 be illa bir 57 gösteripdemi göçecek bu piyasa garanın %3 eksisi olmasa çok rhat artıya geçecek ancak allahtan garan ayuların yanında[/QUOTE]
Kurtulamadık şu bölgeden yaw :(
[quote=Larossıan;145361]Aslında destek belirtme sebebim oraya gelince satıp 100-200 puandan tekrar veresiniz diye ama uyguluyormusunuz bilmiyorum.:..::..:[/quote]
gerçekten faydalı oluyor teşekkürler.
[quote=enorton;145369]Kurtulamadık şu bölgeden yaw :([/quote]
Makas çok daraldı hocam 225 puanda 59100 deki gibi olursa çöker bu piyasa ordada hafif artıda makas daralmıştı sonrası şelale oldu yok illa yukarı gideceksede Aga nın makası açması lazım