Merhaba,bol kazançlar.56700 den itibaren Açık poz. say.nın artılardan -1500 lere gelmesini nasıl yorumlamak lazım.Saygılar.
Printable View
Merhaba,bol kazançlar.56700 den itibaren Açık poz. say.nın artılardan -1500 lere gelmesini nasıl yorumlamak lazım.Saygılar.
[quote=SEYYAH;145345][B]EUR/USD[/B] paritesine rağmen içeride doların ateşi yükseliyor...var bişey ama ney?[/quote]
ona da verecekler, ucundan kıyından bende
[quote=derya78;145366]burası vob ise anasayfadaki hisse senetlerinin topikleri neden var[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/mndrs-menderes-tekstil-t211.html?p=122236#post122236[/URL]
[QUOTE=takatsiz;145372]Merhaba,bol kazançlar.56700 den itibaren Açık poz. say.nın artılardan -1500 lere gelmesini nasıl yorumlamak lazım.Saygılar.[/QUOTE]
Ah Hexen Baba olsaydi "Teknik traders destekte pozisyon kapadi. Onlar piyasa yukariya gidince tekrar kisa pozisyon acacaklar" derdi herhalde...
Cok özledik onun yorumlarini amaüüü
seyyah piyasanın yönünü tahmin etmek istersen bakacağın parite usdcad dir, ardından usdytl gelir demedi deme
[QUOTE=thracian;145376]Ah Hexen Baba olsaydi "Teknik traders destekte pozisyon kapadi. Onlar piyasa yukariya gidince tekrar kisa pozisyon acacaklar" derdi herhalde...
Cok özledik onun yorumlarini amaüüü[/QUOTE]
sindi teknik traders destekte pozisyon kapadu cunku onlar taa üstesinden asaya short tutyolardı... onlar sindi piyasa yukarya gittice short acma dusunyolar... :::
oldumu oldumu
[quote=mozkan;145377]seyyah piyasanın yönünü tahmin etmek istersen bakacağın parite usdcad dir, ardından usdytl gelir demedi deme[/quote]
o da yükselişte...yani bu paritelere bakarsak düşüş ağır basıyor kimi...
ama bırakmıyorlar vadeliyi ki yine girdiler tahtanın altına puştlar...
[quote=fXci;145378]sindi teknik traders destekte pozisyon kapadu cunku onlar taa üstesinden asaya short tutyolardı... onlar sindi piyasa yukarya gittice short acma dusunyolar... :::
oldumu oldumu[/quote]
bi an hexen buba geldi sandım yuaw :::
usdchf 1,0410
big very big bar gelebilir demedi demeyin
[QUOTE=derya78;145362]s.a günaydınlar hocam alka ve mndrs derinlik alabilirmiyim[/QUOTE]
bura [B]VOB[/B]jektif zeans odası deryacım mucuk ::: (espri anlamında öpücükhtü yannıs anlama gayri...hani derler ya "pışııık naber" gibisinden)
[quote=fXci;145382]bura [B]VOB[/B]jektif zeans odası deryacım mucuk ::: (espri anlamında öpücükhtü yannıs anlama gayri...hani derler ya "pışııık naber" gibisinden)[/quote]
78
a) Doğum tarihi
b) İl plakası
c) Yaşı :eek::eek:
d) Boşa uğraşma FXci, zaten muhtemelen son mesajı Derya nın :)
e) Mesajına s.a ile başladığına göre muhtemelen erkek, öpücüğü bir daha düşün.
Bence e :))
[quote=SEYYAH;145379]o da yükselişte...yani bu paritelere bakarsak düşüş ağır basıyor kimi...
ama bırakmıyorlar vadeliyi ki yine girdiler tahtanın altına puştlar...[/quote]
sevgili kardeşim, bu parite dünyası manyaktır, para birimleri arasındaki faiz farkları önemli, merkez bankalarının politika değişimleri önemli, merkez bankalarının müdahale seviyeleri önemli, hedge fonlarının pozizyon değişimleri çok çok önemli, bunları bilmek benim için imkansız, o nedenle tüm bu temel analiz denilen kısmı ben usdcad ve usdytl ye yükledim, artıyorsa vardır sebebi .lelele