-
Hay bin kunduz öğlen arası geldi bugün ezberin bozulması lazım eksi makasa geçmemiz lazım yoksa AGA durmaz spot kapalıyken 57 yi kırar geçer namıssız
Bu ara Üvvvvvvv Jani Agam nirdedir Üvvvvvvvv acep bir şeymi demek istiyor shortlarla arkaya yaslandım tavlamı atıyorum diyor Üvvvvvvvvv bir iki şey karala üstat olmazki büle Üvvvvvvvv
-
Alçalan dipler ve alçalan tepeler yapıyoruz, kapanışımız azar azar da olsa eksi ama kardeşim hergünün sonuna doğru sistemler AL a getirilip ertesi gün sabah artı açıp sonra da ilk 45 dk da basılır mı yaw...
Abi eylül ayı içinde tüm grafiklere bakın 5-15 farketmez. Sabah artı açmışız anında göçmüşüz, günün ortasına doğru dengeye gelmiş, kapanışa doğru yukarı...
Yeter artık çık şu pisikozun içinden, bırak bu adam çarpma numaralarını... Gir artık trende :D
-
[QUOTE=selçuklu;145398]son poz 57100 kısa devam .. arkaya yaslandım .. şelale şelale şelale ..
[/QUOTE]
Abi dünkü projeksiyona ne oldu :D
-
YYSD** :) çıkarmadan 4000 puan
-
[QUOTE=enorton;145401]Abi dünkü projeksiyona ne oldu :D[/QUOTE]
şimdilik iptal oldu enorton patron ..:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;145402]YYSD** :) çıkarmadan 4000 puan[/QUOTE]
Nerde be abi yar ederler mi bize :( Dünya kupası da hayal oldu... Bu arada dün gece yaptığım yüzyılın analizi 1 isimli analizim ekonomi finans dünyasını ayağa kaldırmış. Sabahtan beri finans şirketleri telefon açıyor ne olur gel bizimle çalış diye. Dedim benim DNA mda çalışma huyu yok, godum bozuk :D
-
vob kapanış tahminim 53.175.00 kayıtlara geçsin ..vade sonu uzlaşmaya kısayım artık .. şövalye patronla beraber uzlaşırız .. 25.000 de falan .. :D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;145405]vob kapanış tahminim 53.175.00 kayıtlara geçsin ..vade sonu uzlaşmaya kısayım artık .. şövalye patronla beraber uzlaşırız .. 25.000 de falan .. :D:D:D[/QUOTE]
Abi forumlara bakıyorum herkes short, millet yapışmış kene gibi bırakmıyor. Şovalye abi sen ve 1 milyon kişi uzlaşmaya gidecek bu vadede :D Peki EFG elindeki o kadar longu nereye sokacak :::
-
[quote=enorton;145401]Abi dünkü projeksiyona ne oldu :D[/quote]
umarım bugünkü projeksiyona ne oldu diye sormayız ilerleyen saatlerde :::
selçukluda projeksiyon bitmez 61950 ye tepe,hayırlı olsun demişse olay bitmiştir :::
-
Ve Sazan tatil sonrası ilk pozisyonunu Short ile açar.
-
[QUOTE=sazan;145409]Ve Sazan tatil sonrası ilk pozisyonunu Short ile açar.[/QUOTE]
tebrik ederim sazan patron .. güzel poz .. şelale şelale şelale .. .brv.brv
-
[quote=sazan;145409]Ve Sazan tatil sonrası ilk pozisyonunu Short ile açar.[/quote]
buradan mı açıyon abi? iyi cesaret...
bende KISA yım 57.175 ten ama yusuf yusuf ediyom şimdi sistem salağı döner AL verir diye...
hayvan sistem duman etti beni...allahın cezası...