[quote=selçuklu;145403]şimdilik iptal oldu enorton patron ..:D:D:D[/quote]
şimdilik falan ayıp oluyor patron :::
bari bugün değiştirme projeksiyonu :..:
Printable View
[quote=selçuklu;145403]şimdilik iptal oldu enorton patron ..:D:D:D[/quote]
şimdilik falan ayıp oluyor patron :::
bari bugün değiştirme projeksiyonu :..:
[QUOTE=YAVUZHAN;145408]umarım bugünkü projeksiyona ne oldu diye sormayız ilerleyen saatlerde :::
selçukluda projeksiyon bitmez 61950 ye tepe,hayırlı olsun demişse olay bitmiştir :::[/QUOTE]
Yaw varya Yavuzhan gülmekten öldürüyosun beni,forumu geriye doğru tarayalım selçuklu abinin kaç tane tepesiyle karşılacağız :D Bir ara mayıs ayında satıp gitmişti, stop 100.000 di galiba :::
[QUOTE=SEYYAH;145411]buradan mı açıyon abi? iyi cesaret...
bende KISA yım 57.175 ten ama yusuf yusuf ediyom şimdi sistem salağı döner AL verir diye...
hayvan sistem duman etti beni...allahın cezası...[/QUOTE]
Abi ben de 56800 den ekstra kısa açtım, sistemsiz... Ölümüne mokoko... :::
[QUOTE=YAVUZHAN;145408]umarım bugünkü projeksiyona ne oldu diye sormayız ilerleyen saatlerde :::
selçukluda projeksiyon bitmez 61950 ye tepe,hayırlı olsun demişse olay bitmiştir :::[/QUOTE]
61900 den sistemsiz kısa açıp 1000 puanı görünce kapamışlığım vardır üwwwüüü
ne kırılmaz 56600 müş be 1 kademe altına geldi hemen uçurdular
bugün projeksyon çizmedim daha abi .. şifahen dile getirdim projeksyonumu ::: .. yükselirse dünküne devam ederiz .. hehehe :D:D:D
[QUOTE=stonhand;145416]ne kırılmaz 56600 müş be 1 kademe altına geldi hemen uçurdular[/QUOTE]
Dün buraya Tatar ramazan resimleri koyup kır şu desteği dedim ama kırmadı namıssız... Şimdi destek daha aşağı geldi, yine kırmıyor. Ama 200 puan düşüyoruz hergün :D
[QUOTE=enorton;145415]61900 den sistemsiz kısa açıp 1000 puanı görünce kapamışlığım vardır üwwwüüü[/QUOTE]
he bende 61825 kısa poz açtıydım uzlaşacam diye .. vay anasını .. :D :D :D
[QUOTE=selçuklu;145417]bugün projeksyon çizmedim daha abi .. şifahen dile getirdim projeksyonumu ::: .. yükselirse dünküne devam ederiz .. hehehe :D:D:D[/QUOTE]
Abi bence senin projeksiyon doğruydu, şimdi yurtdışı düşerken bizi alırlarsa hiç şaşırmam :::
[quote=enorton;145413]Yaw varya Yavuzhan gülmekten öldürüyosun beni,forumu geriye doğru tarayalım selçuklu abinin kaç tane tepesiyle karşılacağız :D Bir ara mayıs ayında satıp gitmişti, stop 100.000 di galiba :::[/quote]
benim en iyi hatırladığım tepe 48125 tepesiydi :::
ama allahı var seri projeksiyon değiştiriyor,yoksa duman olurdu zaten .brv
[QUOTE=enorton;145420]Abi bence senin projeksiyon doğruydu, şimdi yurtdışı düşerken bizi alırlarsa hiç şaşırmam :::[/QUOTE]
duruyor patron o projeksyon şimdilik iptal oldu .. uzuna geçersek kullanırız onu .. hehehhehe:D:D:D:D
[quote=selçuklu;145417]bugün projeksyon çizmedim daha abi .. şifahen dile getirdim projeksyonumu ::: .. yükselirse dünküne devam ederiz .. hehehe :D:D:D[/quote]
çizmediysen hemen bi tane çizittiriver,şöyle 55800 e doğruda büyük ve fosforlu bi aşağı ok koy,rengide metalik kırmızı olsun :::
şimdiden eline sağlık :..: