-
ayda 25 den fazla işlem yapan sistem bana uymaz..strest yapıyor..
ama sistemlerde en en önemli özellik;
12 aylık [B]sistem testerde[/B],( enaz geriye doğru 100 işlem olmalı)kazanç egrisinin düz olmasıdır..yoksa volatil kar eğrili sistem adamı buhar eder...
yoksa [B]belli müddet harikalar oluşturan sistemler çok var...[/B]
-
Geçen ay net getirisi 15125 puandı.Sistemi 10 sabit kontratla sisteme birebir uyarak takip ediyorum ister zarar ister kar olsun bugün zarar ettirir yarın büyük kar bırakır.
Dün 20000 ytlik sistem -850 puan yapmışken benimki kardaydı hemde bayağı karda demekki
onlardan güzel sistemim var.
-
[QUOTE=abka;145472]vay anasına..
62.000 den buraya(26 agustos) 5.000 puan indik..sistemde 1.150 puan kar var...
sizde durum nasıl?
sistem canımı sıkmaya başladı da ondan..[/QUOTE]
abi öp başına koy o sistemi, ben de o tarihten beri müthiş zarar var...
-
[quote=abka;145484]ayda 25 den fazla işlem yapan sistem bana uymaz..strest yapıyor..
ama sistemlerde en en önemli özellik;
12 aylık [B]sistem testerde[/B],( enaz geriye doğru 100 işlem olmalı)[COLOR=red]kazanç egrisinin düz olmasıdır.[/COLOR].yoksa volatil kar eğrili sistem adamı buhar eder...
yoksa [B]belli müddet harikalar oluşturan sistemler çok var...[/B][/quote]
misal bu aralar efiksçiin kazanç eğiriside düz/doğrusal...ama aşağı doğru negatif eğimli:..::..::..::..:
hulem efiksçi komik adamsın vesselam
-
56625 den shortları kapatırsın ne halt etmeye longlamazsın vallahi şu beynimi ikiye ayırıcam yarınısa long yarısınıa short kazıycam
-
[quote=engin sözmen;145468]Benim sistem longladı 56675
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/10/3572.bmp[/IMG][/URL][/quote]
Engin kardeş iyi gidiyorsun...devam..
-
Noldu bu borsaya yaw, haber falan mı geldi??
-
trade flat a geçecek bu gidişle 15:00 barında..
-
[quote=enorton;145490]Noldu bu borsaya yaw, haber falan mı geldi??[/quote]
selçuklu yılanları saldı :..:
-
İş yatırımın Shortlar kütür kütür eritti tersine gene ters indikatör garanti short tarafına geçti buyur burdan yak
Garanti shortten sıkıysa short kal
-
trene asılan çok oldu sanırım :)
-
57.000 den ek kısa...sistem al derse uzun olurum..
midem agrıyor stresden..