[quote=enorton;145490]Noldu bu borsaya yaw, haber falan mı geldi??[/quote]
PALA dur yapma etme filan dedik dinlemedi...ben dedim bu hinlik düşünüyor...
Printable View
[quote=enorton;145490]Noldu bu borsaya yaw, haber falan mı geldi??[/quote]
PALA dur yapma etme filan dedik dinlemedi...ben dedim bu hinlik düşünüyor...
ımf türkiyeye 150 milyar dolar hibe etmeye karar vermiş..
karşılığında vatandaşlarımızın kellsini istiyormuşl,. haber bu
vay be bugün borsa şov yaptı.. biz işlem yapamadık. Elim gitmedi işleme bir türlü...
Şİmdi 56950-56975 az miktar short
Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.
Ulann yine mi veri muhabbetine mi yukarı cekiyor bunlar..Bıktım artık su veri iyi geldi kotu geldi olayına..
[QUOTE=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/QUOTE]
burada başırı olmanın okulla ilgisi yok..iyi bir sistemin varsa iş tamamdır..
[quote=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/quote]
ALLAH başarılarını daim etsin sistemine sahip cık ve sistemine uy Bol Kazanclar
Sistemler AL verdi yine, gel de uy bakalım...
[QUOTE=enorton;145502]Sistemler AL verdi yine, gel de uy bakalım...[/QUOTE]
hele,kısa vadeli göstergeler(5 daklık rsı vs) max. alıma gelmişken..
Ulan bu PALANIN **....Ben TP yapsaydım, 500 puan daha basardı :) yapmadım 500 puan aldı...KUNEK PALA :) neyse şort devam
[quote=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/quote]
Engin kardeşim umarım kredileri kapatıp üstüne spekten kendinee ev araba filan alırsın...
sistemin gördüğüm kadarı ile 5 dk lık....sık mı işlem yaptırıyor.....ve hangi parametreyi kullanıyorsun ?
[quote=abka;145500]burada başırı olmanın okulla ilgisi yok..iyi bir sistemin varsa iş tamamdır..[/quote]
Abka cok dogru soyluyor,olay okul olsaydı ben ODTÜ makine mezunuyum mesela trilyon kazanmam lazımdı:),ama bi b*k kazanamadım,artı müdürde olamadım,basarının yüzde 51 i disiplindir,geriside kisinin kendisini bilmesi yetisidir..Ötesi makyajdır bence..Ben ne adamlar biliyorum kendi sirketimde Amerika'da MIT'de okuyup mastırlayıp sacmalayan...Bende arkadası tebrik ediyorum azminden..Dogru yoldasın..
[QUOTE=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/QUOTE]
tebrik ederim
sistem çok başarılı
devamı dileği ile..