-
[QUOTE=enorton;145400]Alçalan dipler ve alçalan tepeler yapıyoruz, kapanışımız azar azar da olsa eksi ama kardeşim hergünün sonuna doğru sistemler AL a getirilip ertesi gün sabah artı açıp sonra da ilk 45 dk da basılır mı yaw...
[B]Abi eylül ayı içinde tüm grafiklere bakın 5-15 farketmez. Sabah artı açmışız anında göçmüşüz, günün ortasına doğru dengeye gelmiş, kapanışa doğru yukarı... [/B]
Yeter artık çık şu pisikozun içinden, bırak bu adam çarpma numaralarını... Gir artık trende :D[/QUOTE]
Bugün de aynı terane .dng
-
engin sözmen geriye doğru 12 aylık testini yaparsa daha iyi olur...
çünkü başıma daha önce geldi...2007 tem-agustosda parayı 3 -4 katına çıkartan sistemim vardı...ama sonraki aylarda beni eritti..
[B]bazı aylarda olaganüstü başarı getiren sistemler olabiliyor[/B]..ama sonrası çok zarar olabiliyor..
[B]bana göre mutlaka testi yapılmalı..[/B]
arkadaşımız yanlış anlamsın..sistemi görünen tabloya göre harika..
ama daha önce bu ekranlarda zaman zaman çok kazandıran sistemler gördüm..sadece çekincemi ifade ettim..
-
Şaka maka dünkü 57325 shortlardan temiz 700 puan aldım
Jani Nirdesin Üstadım gel gayrı yapma etme bırak şu tavlayıda iki kelam et
-
sistem sat da..kısaya devam....kaldıraç 2 olunca sorun değil..
-
-
[QUOTE=engin sözmen;145498]Sayın Seyyah burdan aldığım karlarla krediiyi erken kapatıyorum.Zaten 1000 ytl kadarını kapttım 3 günde kendime kapital yapıyorum.Ortaokul mezunuyum ama finansal konularda kendimi geliştirdim.[/QUOTE]
Sayın Sözmen sistemine bayıldım.lelele
Özellikle 8 Eylül'de 10.45'de 57150'den verdiği Al sinyaline
Benimkini sabaha kadar dövsem oradan al vermez :D
-
Agama bayılıyorum.mmm...
Yurtdışı piyasaların yersine çok güzel oyuna getiriyor...herkesi.
Ben de agam gibi olmak istiyorum..
Oysa ben iki işlemde sadece 75 puan kardayım ) satranca sardım .nette satranc oynayyorum ))
-
[quote=negrolino;145512]57000 kapısı açılmıyor[/quote]
Abi belki veriyle yukarı atabilirler önemli olan 57400 ile 57000 arasında kalıp 400 ü yukarı kırması o zaman yukarı gidecek demek iste benim analize göre..ve buda benim cöküsüm olur,eger olursa...üüü
-
-
56925 löng oldumm..veriye löngg..caniiiii nerdesinnnnn??
-
usdcad e göre beklenen data beklenenden kötü gelecek, haydi hayırlısı
-
0 işlem .. 750 uzun devam .. ralli ralli ralli ..