-
[QUOTE=Astatin;450483]yalnız bişi diimmi...herkes gezi parkı olayı geçti diyoya...ya geçmesine rağmen düşmeye devam edersek..? he?[/QUOTE]
Bence düşüşün zaten gezi parkıyla alakası yoktu.Mesela, nikkei Türkiye'de olay çıkacak galiba bi düşüyimde namım yürüsün dimiş olamaz :D Dabi, şahsi ganaatim
-
[quote=flexy;450484]Bence düşüşün zaten gezi parkıyla alakası yoktu.Mesela, nikkei Türkiye'de olay çıkacak galiba bi düşüyimde namım yürüsün dimiş olamaz :D Dabi, şahsi ganaatim[/quote]
evet hazı..olaylardan önce zaten 11000 puan düştüydük...hatırlarsan ulan kredi notu arttı ama usdtry ranıyor tahvil ranıyor en ayak diyorduk..şinci, makrosal takrosal global domestic mevzular bence ayu piyasasına soktu bizi de nereye kadar teper oyun yapar bilemiyorukki..şahsen ben, dün alıcı olmaz diye satamayan globallerin bugün satabileceğini düşünüyorum... neden? ekran al diyor, sistemler al diyor, forumalr al diyor...::: ama ben yine de tepkiyi ne kadar abarır bilemdğüm içün reşortamıyorum hacı..az durak..dün çektiğim azabı uzun zamandır çekmemiştim
-
piuuuu..direkten dönmüşüzya la...hehehe
-
-
[QUOTE=Astatin;450486]piuuuu..direkten dönmüşüzya la...hehehe[/QUOTE]
Vahşii hareketler
-
Merkez, dövizde ek sıkılaştırma yapabilirim demiş patron..
-
hacı yine şaka yapıyosan aybediyosun...1 galdıraç 95750 den şortum...işin komiği daha da arttırabilirim...hehehe..du bakali
-
[QUOTE=Astatin;450492]hacı yine şaka yapıyosan aybediyosun...1 galdıraç 95750 den şortum...işin komiği daha da arttırabilirim...hehehe..du bakali[/QUOTE]
Cidden haber geldi patron
TCMB: KISA SURELI EK PARASAL SIKILASTIRMA UYGULAMALARININ BASLATILMASINA KARAR VERILMISTIR -MATRIKS-
-
-
[quote=flexy;450493]Cidden haber geldi patron
TCMB: KISA SURELI EK PARASAL SIKILASTIRMA UYGULAMALARININ BASLATILMASINA KARAR VERILMISTIR -MATRIKS-[/quote]
okudum patron..da borsa buna niye sevindi anlamadım::: para kısıyırsan faiz yükselecak demektir...bu sadece dövizin düşmei demek değil ki:)
-
Gel bakalım, al bakalım, gontratları al bakalım, stopunu yaz, marjını al delikanlı kim bakalım...hehehhee..gorkuyorum
-
HAcı, Çarşıda tanıdık var mı..Reca etsek şöyle bişi derler mi;
"Çarşı longa karşı"
"Bize 10 kontratlık teminat verin VOBu taban yapalım"..filan..heheh