-
Agam amerika ile telefonda konuşuyor günde 15 kez.
Dow ne olacak diyor.. haber alıyor... Oyununu hazırlıyor..
10-15 Trilyonla oynuyor dev bu işler para yaa kolay değil. Biz ne yapıyoruz..
Adam emek harcıyor . Biz burda oturarak adamın ekmeğini elinden almaya çalışıyoruz. Allah çarpar valla. Allah çarpmasa VOB çarpar )))
-
endeks pis güçlendi yarın uçururlar burayı...
long long long...
-
PALA yine büyük bir harekete hazırlanıyor...bu kadar indir kaldır,testere yap...geleni gideni biç doğra...günü ıvır zıvır eksilerle filan kapat...bunnar boşuna deel...
ne yöne bilemiyorum emme PALA furgun peşinde...
-
Bu dow bugün göçmezse yarın burası uçar bence...
-
500 e doğru bi atak daha gelebilir spot kapanışından sonra..
-
gül gibi yatay piyasamız doğmuş
ben artık büyük ihtimal hareketsiz kalmaya devam ederim gün içi çok fena çarparlar artık stop aralığımı genişlettim benim için kazanamasanda kaybetme dönemi başlamıştır
z.i.ş.d.
-
bugün final diye diye düşüşün finalinimi yaptırdık ne ? :)
-
geceye uzun devam . projeksyon belli .. sistemlerimde alda .. dow çökebilir ama .. yapacak bişey yok .. uzun girecem .. sabah uyuyakalmazsam .. iyi yerden kapatırım sanırım .. hehehhehe
-
[quote=enorton;145584]Bu dow bugün göçmezse yarın burası uçar bence...[/quote]
4 gündür yükseldiği için herkes dow dan düşüş bekliyor bugün ama bu meret te yükselmeye başladımı devamını getiriyor..
düşüştede aynen tabi..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;145589]4 gündür yükseldiği için herkes dow dan düşüş bekliyor bugün ama bu meret te yükselmeye başladımı devamını getiriyor..
düşüştede aynen tabi..[/QUOTE]
Valla çok pis durum. Histem sat diyor, sistem AL diyor... 5,15,30 sn 5,15,60 dk lıkar hepsi AL da :D
-
önümüzdek hafta salıya kadar mühlet veriyorum bu uzunlara .. stop yazılı ... 200 uzun geceye ... ralli ..
-
Geceye lönk, golü bu gece atarız artık :D Ben yatmaya gidiyorum iftara kadar, hadi bana iyi uykular...